Poulet au pot (Kuře v hrnci)
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 8 553 kJ / 2 044 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,95 g |
Tuky | 158,35 g |
Vláknina | 36,30 g |
Cholesterol | 431 mg |
Sodík | 2,66 g |
Sůl | 6,51 g |
Sacharidy | 79,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Poulet au pot je typickým francouzským jídlem, jedná se vlastně o kuře vařené v hrnci, většinou to vypadá jako kuřecí vývar s hromadou zeleniny a masa, ale může se podlévat se červeným vínem a omáčka pak zahustit smetanou, ale variace se mohou někdy i dosti zásadně lišit.
Tato verze je jednoduchým, ale výborným prazákladem všech dalších variant.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 2. 2012 18:25
19. 2. 2012 17:44
Tento pro mě zcela neznámý recept se mi velice zamlouvá+6
19. 2. 2012 16:05
19. 2. 2012 15:38
19. 2. 2012 15:05
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 20 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 23 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 33 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 36 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bouquet garni bouquet garni kuře v hrnci kuře v hrni pulet kuře vařené slepice v červeném oleji kuře vařené v hrnci kuře vařené a co pak cele kuře vaříme v hrnci kuře z hrnce francouzský recept poulet na víně
Suroviny: kuře, voda, zelenina, cibule, bouquet garni, sůl, maso mleté, vejce, mléko, slanina uzená, houska, česnek, olej, paprika sušená sladká, sůl, pepř, tymián, koření oregáno
Poulet au pot (Kuře v hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr56
5 názorů