Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilované garnely

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min

10 min (10 min příprava)

19. 9. 2013 18:46

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie394 kJ / 94 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky10,45 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kupuji v Globusu, 545 kč za kg.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

tejaja tejaja

1. 9. 2015 17:24

Petrsen: Dávam rozklikávací link : http://www.diffen.com/difference/Prawn_vs_Shrimp ;-)

Petrsen

1. 9. 2015 17:12

Petrsen:
Tak ono to kliknout nejde. Musíte vybarvit odkaz přejetím pravým tlačítkem myší a pak levým tlačítkem vybrat "otevřít odkaz".

Petrsen

1. 9. 2015 15:52

Ještě k rozdílu mezi krevetami a garnelami, anglicky shrimps x prawns. Kliknět si a uvidíte fotky www.diffen.com/difference/Prawn_vs_Shrimp

Jitkas

20. 9. 2013 13:36

Garnela opravdu existuje, je to poddruh krevety. Balticka se pri vareni zabarvi do cernena, severomorska zustane jen lehce ruzovobila.

mijula

20. 9. 2013 09:00

:) nejsem tedy odborník, ale i v globusu se píše garnela, možná bych řekla, že je to o velikosti, opravdu nevím. Nechávám to vždycky chvilinku povařit skrz bakterie.Důležité je je pořádně umýt. Co se týče parmazánu, je to velmi zajímavá chuť, pro mě velmi dobrá :)

1974andrea 1974andrea

20. 9. 2013 08:40

Vaše jméno: :Tak to já samozřejmě vím;-), jen mě zajímá to spaření, nikdy jsem čerstvé nespařovala a jdou loupat dobře. Proto se na to autora receptu ptám, jaký to má důvod;-)

Vaše jméno:

20. 9. 2013 08:34

1974andrea: ako vidím v tomto recepte sú použité surové krevety, 90% kreviet sa dodáva na trh už predvarených, sponáš to podľa farby akú majú krevety ako ich vidno na obrázku v hrnci s vodou.
Možno ich obvarila kôli možným parazitom.
Tiež neviem prečo to voláte garnely, to je po ostravsku? podľa mňa je to kreveta
http://www.labuznik.cz/diskuse/jaky-je-rozdil-2185...

1974andrea 1974andrea

20. 9. 2013 07:19

Jistě dobré, taky je mám ráda.:yes: Asi bych vynechala ten parmazán. Jen se chci zeptat, z jakého důvodu se mají nejdřív minutu povařit? Nikdy jsem to neviděla.

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 9. 2013 21:44

:yes::yes::yes:

rebeka rebeka

19. 9. 2013 21:37

magdalenka: OK, s tebou se ráda rozdělím;-):-):-K

magdalenka magdalenka

19. 9. 2013 21:14

rebeka:jednu ty, jednu ja?:-))

rebeka rebeka

19. 9. 2013 21:12

dala bych si:-p;-):yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: příprava garnel garnely priprava vařené garnely garnely vařené příprava garnely smažené garnely příprava garnelů garmely garnely na česneku příprava vařených garnel varene garnely recept garnely-recepty jak udělat garnely grilovane gernely garnela priprava připrava garnela varena garnela varena grilované carnely recepty-garnely garnella recepty

Suroviny: garnela, olej olivový, bylinky, česnek, parmazán, sůl, pepř, bylinky

TopRecepty.cz

Grilované garnely

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pnv2