Recept na těstoviny lasagne
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 6. 2012 09:57
Na cestoviny používam tiež polohrubú múku, ale lasagne si nikdy nerobím. Kupujem ich v Metre čerstvé, chladené a strčím doma do mrazáku. Sú výborné a lacné, neoplatí sa mi s tým babrať doma.
5. 6. 2012 15:01
Na nudle používám jedině hrubou mouku a vejce,bez vody ,soli a oleje...
5. 6. 2012 12:29
Zkoušela jsem dělat cannellonny z hrubé mouky a nebylo to ono. Taky bch se přimlouvala za hladkou.
5. 6. 2012 11:36
Já na české nudle, fleky a pod. používám hrubou nebo polohrubou mouku, vodu a nedávám olej a sůl. Ale na lasagne a tagliatelle dělám těsto z hladké mouky a s olejem.
5. 6. 2012 10:45
magdalenka:Magdi, ale správně by podle Italů měla být hladká jako semolinová
5. 6. 2012 10:23
Na cestoviny všeobecne používam polohrubú múku...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 5 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 8 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 33 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: těsto na lasagne testoviny lasagne těstoviny na lasagne těsto na lasagne recept jak správně uvařit lasagně těstoviny na lasagne recept lasagne těsto recept na těstoviny lasagne lasagne těstoviny lasagne těstoviny recept lasagne z těstovin testoviny lasagne recept těsto na lazaně lasagne z čerstvých těstovin jak uvařit těstoviny lasagne těstovinové lasagne příprava těstovin lasagne lasagne vaření těstoviny na lasane recepty těsto na lasaně
Suroviny: mouka hladká, sůl, vejce, olej, voda
Recept na těstoviny lasagne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jz7l
6 názorů