Perník Gingerbread
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Forma 23x23 cm
Nutriční hodnoty
Energie | 12 354 kJ / 2 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,97 g |
Tuky | 95,33 g |
Vláknina | 9,33 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 3,47 g |
Sůl | 4,21 g |
Sacharidy | 478,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Fotopostup zde: http://sladkyaslanydulceysaladodomains.tumblr.com/...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 6. 2014 18:05
27. 5. 2014 15:40
Melasu mají skoro ve všech zdravých obchodech pul kila kolem 50-60kc jinak na vikend upecu, super
25. 5. 2014 20:04
Majkaa: Kdo by očekával čokoládovou nebo kakaovou chuť, asi by byl zklamán. Jak píše maris melasa je tmavá (černá) a barvu také podpoří tmavý třtinový cukr
25. 5. 2014 18:58
Majkaa: melasa je tmavá
25. 5. 2014 18:52
V receptu nevidím kakao, nebo čokoládu a perník je krásně čokoládový,nechybí to v receptu?Vypadá krásně
25. 5. 2014 07:45
senky: Děkuji, pochvala vždy potěší
Nevim jak v Čechách, ale tady se melasa koupí i v supermarketu, většinou bývá společně v regále s medem.
Nevim jak v Čechách, ale tady se melasa koupí i v supermarketu, většinou bývá společně v regále s medem.
24. 5. 2014 21:13
Taky miluji Tvoje recepty a Tvoje fotky jsou jako pohlazení
Melasu u nás asi ve zdravé výživě ... tipuju
Melasu u nás asi ve zdravé výživě ... tipuju
24. 5. 2014 19:21
Jana Remkova: Děkuji moc
24. 5. 2014 14:38
Miluji tvoje fotky
24. 5. 2014 09:44
lenka.ov, zizala: Děkuji
Toto je jedna z verzí anglicko-amerického perníku
Toto je jedna z verzí anglicko-amerického perníku
24. 5. 2014 06:39
Tak takový jsem ještě nepekla, ukládám na vyzkoušení
23. 5. 2014 17:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 32 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 7 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 20 minutami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 28 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 34 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 2 hodinami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jak upéct perník na strouhání. Používá se k posypání, dochucování a zahušťování pokrmů
Domácí kuřecí stripsy jako z KFC máte hotové hned: Hrníčkový recept na oblíbenou klasiku baví internet
Další recepty
Tématické fráze: perník recept americky pernik melasa recepty recepty z melasy recept na perník melasa do perniku recepty melasa pernik melasa mletý perník pernik z melasy tmavý perník perník s melasou melasa recept melasa perník perníčky s melasy recepty pernik gingearbread receipt gyngerbrede recept gyngerbrede recept recept melasa
Suroviny: mouka hladká, soda jedlá, sůl, zázvor mletý, skořice mletá, koření hřebíček, máslo, cukr třtinový, melasa, voda, vejce
Perník Gingerbread
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RrLE
12 názorů