Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Povidlový perník

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 2. 2008 12:31

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota6 398 kJ / 1 529 kcal
Bílkoviny14,08 g
Tuky12,81 g
Vláknina14,50 g
Cholesterol259 mg
Sodík3 406 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy321,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Marta

5. 7. 2008 00:57

Tak jsem šikovně zužitkovala načatá povidla, perník je dobrý, ale přidala jsem olej, nějak se mi nezdá, že by měl být perník zcela bez tuku. Ještě jsem přidala trochu dětské přesnídávky, je pěkně vláčný.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: perník na plech perníková buchta s povidly výborný domáci perník s povidly recepty-pernik plněný perník povidlove řezy povidlový moučník pernik plneny povidly a orechy perníkové řezy s povidly perníkový štrůdl celozrný perník perník bez tuku plněné perníčky povidly perníčky s povidly plněný perník povidly perník na plech s jablky recepty s povidly perníková buchta recept domácí perník top recepty perni na plech

Suroviny: povidla švestková, cukr, mléko, mouka polohrubá, vejce, rum, kakao, rozinky, prášek do perníku, soda jedlá, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Povidlový perník

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0yL