Hrbaté maso
Krkovička je výborný kousek šťavnatého masa, který se kromě minutek a grilování může také péct. Tento recept je výborný pro milovníky nádivek. Bohatou chuť vytváří žampiony a sýr.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 202 kJ / 1 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,86 g |
Tuky | 41,42 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 663 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 8,13 g |
Sacharidy | 129,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Doporučené recepty, od paní Markéty Havlové z Mařatic.
Místo žampionů lze použít i hlívu ústřičnou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 4. 2009 19:58
Jani, už mám recept v oblíbených, jenže kdy já to všechno vyzkouším. Vypadá to hodně dobře.
Posílám bodíka.
Posílám bodíka.
21. 4. 2009 19:45
Jedla jsem to, byla jsem u mamky na oběd, moc dobré, zas něco jiné, co se každý den nejí!
21. 4. 2009 17:06
Přidávám ty časopisy
21. 4. 2009 16:51
Marti, já když si koupím tady ty "Doporučené " recepty, tak jsem k neudržení Z té řady tady mám ještě Utajené, Chválené, Sváteční cukrování a Zavařujeme. Já jsem do receptů blázen, asi jako každý tady, ale tyhle recepty fakt nemají chybu! Pak je vyfotím a šoupnu sem. Tady je mají jen v jednou malém obchůdku a šéfová je snad objednává jen kvůli mne
21. 4. 2009 15:01
Jani, vypadá to moc dobře , taky jsem kdysi v časopise na tenhle recept koukala, ale nakonec jsem to vzdala, tak teď už alespoň vidím, jak nádherně chutně to vypadá
21. 4. 2009 13:57
Jani, ať je maso hrbaté, střapaté, rovné, nebo zatočené, je mi fuk, ale hlavně, že je to MASOTu chuť si umím velmi přesně vybavit, tak dávám boďana
21. 4. 2009 13:53
To vypadá fakt dobře
21. 4. 2009 13:24
Janko,to je lákavé,vyzkouším a chválím
21. 4. 2009 13:23
vypadá lákavě, posílám bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 7 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 10 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 35 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jak očistit žampiony? Jejich příprava nám zabere jen malou chvilku. Pokud si je koupíme, brzy budeme chystat jídlo na stůl
Další recepty
Tématické fráze: co uvařit k obědu co vařit v neděli co v neděli k obědu co uvařit v neděli co vařit k obědu co uvařit v neděli k obědu recepty-sova@volny.cz vydavatelství sova co mám zítra vařit co mám vařit co uvarit na nedeli co varit co dobrého k obědu co k obědu bez masa co vařit k obedu recepty nevím co vařit co vařit k obědu z veproveho masa co vařit o vánocích co k obědu recepty-sova
Suroviny: krkovice vepřová, sádlo, olej, žampióny, cibule, šunka, rohlík, mléko, vejce, sýr tvrdý, petrželka zelená
Hrbaté maso
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zmxm
189 názorů