Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Oběd z papiňáku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 5. 2008 22:11

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie17 248 kJ / 4 122 kcal
Bílkoviny227,96 g
Tuky273,34 g
Vláknina25,64 g
Cholesterol 620 mg
Sodík 3,81 g
Sůl9,00 g
Sacharidy174,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Josef

15. 4. 2013 09:45

Bylo to vynikající. Té vody bych tam dal max. 1 dl;-);-);-)

Jiři

3. 5. 2012 11:22

mám elektrický papiňak eta 3v1, kde si nastavím dobu vaření a bylo to super.

tejaja

7. 1. 2012 09:27

Jitka: Ďaukujem, som rada, že chutilo :-8:-8:-8

Jitka

6. 1. 2012 20:39

Skvělé! Skvělé Skvělé!:yes::-* Už jsem to dělala, akorát jsem tam ještě přidala sáček jakékoliv zeleniny... a hned toho bylo víc!;-)

jan dolezal

8. 7. 2011 12:08

:-K

cao

5. 7. 2011 12:07

recept supr, dala jsem maso na nudličky a taky výborný. Takto se mi do papiňáku vejde určitě :-)

jana.pathova

14. 11. 2009 11:21

:yes:

JanaDorazinova

28. 2. 2009 14:51

Hella, tejaja, dost dobře jsem se pobavila českým a slovenským sviním!:-D:-))Ale recept si ukládám, vypadá skvěle a snad koupím měnší krkovičku od malé svině!:-)):-D:-))

tejaja

1. 9. 2008 16:41

Hi, hi, mám papiňáky dva, oba s priemerom dna asi 25 cm, keď kúpim krkovičku, tak tá 25 cm nemá :-)Ukladám ku kraju dookola, tie 2-3 vyjdú, podľa veľkosti, potom na ne a akoby do medzier:-) Ale je možné, že české svine sú podstatne väčšie ako naše:-);-)

Hella

1. 9. 2008 15:46

No tejaja, buď u vás na Slovensku prodávají obří papiňáky nebo u nás v Čechách velké maso :-D:-D. Mě vyšel jeden plátek masa přes celé dno, proto jsem se bála jich dát 6 na sebe. Příště to ale zkusím :-)

tejaja

1. 9. 2008 12:18

Hella ďakujem. Neboj sa dať surové mäso, bravčovému mäsu 20 minh v papiňáku stačí. Rozložíš ho po celej ploche, podľa veľkosti ti vojdú tak 3-4 ks na plochu, zvyšné daj "medzi" tie prvé. :-)

tejaja

1. 9. 2008 12:18

Hella ďakujem. Neboj sa dať surové mäso, bravčovému mäsu 20 minh v papiňáku stačí. Rozložíš ho po celej ploche, podľa veľkosti ti vojdú tak 3-4 ks na plochu, zvyšné daj "medzi" tie prvé. :-)

Hella

1. 9. 2008 09:56

Bylo to dobré a hlavně rychlé. Bála jsem se, že to maso nebude propečené - mám malý papiňák a bylo by to 6 plátků masa na sobě - tak jsem to pro jistotu trochu osmahla na pánvi a pak naskládala. Až to budu dělat s menším množstvím, zkusím syrové. Dávám 1.

janatka

27. 5. 2008 13:24

Dnes jsem tento recept dělala.Je to dobré,přidala jsem houby mražené a trochu zeleniny mražené.Není potřeba podlévat maso pustí šťávu.Podobné děláme venku na ohni jen se to u nás jmenuje kotlík a Dáváme různou zeleninu(cuketu,papriky,rajčata)ono to udělá takový dobrý sos a vlastně se to tím zahustí.:yes::-)

janatka

26. 5. 2008 14:24

Je to zajímavé ,zkusím to udělat,pak dám vědět.:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co na oběd rychlé recepty na oběd dobrý oběd recepty na obed oběd recept vaření v papiňáku recept na dobry obed co uvařit na oběd recept na oběd vaření v papiňáku co dobrého na oběd dobré recepty na oběd vepřové v papiňáku vepřové maso v papiňáku oběd recepty recepty na dobrý oběd dobrý oběd recept obed z veproveho masa maso v papiňáku levny obed

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, slanina, brambory, paprika sušená sladká, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Oběd z papiňáku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wGg