Jednoduchá a rychlá jihočeská zelňačka
Suroviny
Porce: cca 8
Nutriční hodnoty
Energie | 970 kJ / 232 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,69 g |
Tuky | 1,76 g |
Vláknina | 9,71 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 43,84 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 4. 2017 06:55
yanull: " schválně to někdy zkuste"...
30. 4. 2017 04:17
StandaCB: Už bylo odpovězeno, schválně to někdy zkuste, brambory vařené se zelím se mi zdají "křemčité". Dnes jsou už papiňáky jiné kvality, ale kdo má ještě ten starý, v něm se vůbec nedoporučuje vařit kysané zelí, to si s hliníkem opravdu nesedí.
28. 4. 2017 20:42
StandaCB:
Zemáky se sice uvaří, vo vnútri jsou měkké, ale avšak na povrchu jsou tužší, "gumovější"
No, jíst se to dá, ale já mám takovou neblahou zkušenost...
Zemáky se sice uvaří, vo vnútri jsou měkké, ale avšak na povrchu jsou tužší, "gumovější"
No, jíst se to dá, ale já mám takovou neblahou zkušenost...
28. 4. 2017 20:27
Lenunka: No, v papiňáku změkly docela dobře.
Ale předtím jsem tuto zelňačku mnohokrát vařil v normálním hrnci a nezdálo se mi, že by byly brambory (na kostičky, za 20 min) tvrdé...
Ale předtím jsem tuto zelňačku mnohokrát vařil v normálním hrnci a nezdálo se mi, že by byly brambory (na kostičky, za 20 min) tvrdé...
28. 4. 2017 20:18
protože brambory vařené se zelím dobře nezměknou, já vařím každé zvlášť
28. 4. 2017 19:22
yanull: A mohu prosím vědět proč?
28. 4. 2017 19:17
Z vlastní zkušenosti nedoporučuji vařit dohromady zelí a brambory. Nejlépe je vařit nejprve brambory a až jsou uvařené, pak teprve přidat zelí. Popřípadě brambory vařit zvlášť a pak je tam dodatečně vložit.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Polévka z ledového salátu
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno před 16 hodinami
Kokosové sušenky (cookies)
Přidáno před 19 hodinami
Hovězí závitky na víně (s mrkví)
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí směs à la Indie
Přidáno před 19 hodinami
Řezy s karamelovým krémem ze Salka
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarohové lívance
Sameli uvařil před 5 minutami
Dvojctihodné koláčky
Princezna@Lada uvařila před 13 minutami
Jablečno - makový dezert
Sibyla uvařila před 24 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Olgaskvorova uvařil před 28 minutami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Miloslava11 uvařila před 34 minutami
Olejový korpus na dort
bystrouska uvařila před 2 hodinami
Škvarkové rohlíčky retro
Ivana Morawiecova uvařil před 2 hodinami
Golubky od Máši
Hanes uvařila před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Ivcatkoo uvařila před 11 hodinami
Nepečený Lotus řez s krémem mascarpone
Tesale uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Moučníky z listového těsta: Několik tipů na přípravu rychlých, snadných a výborných zákusků
Apetit piknik je tady: Podívejte se na největší lákadla a praktické informace
Nepečené dorty pro začátečníky se připravují s piškotovým nebo sušenkovým korpusem, smetanovou směsí a ovocem
Další recepty
Tématické fráze: rychla zelnacka zelnacka v papinaku juhoceska zelnacka zelňačka z papiňáku vařím dobre pravá zelňačka recept na jihočeskou zelňačku roudenske zelí recepty bezmasá zelnačka rychlá zelňačka z kysaného zelí recept na jednoduchou zelnacku jihočeská bila zelnačka bio zelňačka jičeská zelnacka jednoduchá zelňačka z kysaného zelí jednoduchou zelnačka jednoducha zelnacka s houbami pravá zelňačka videorecept jednoduchá zelnice normalni zelňačka
Suroviny: zelí kysané, smetana, brambory, česnek, kmín celý, bobkový list, koření nové koření, pepř čtyř barev, podravka, pažitka
Jednoduchá a rychlá jihočeská zelňačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6Wn
7 názorů