Houbový guláš z kovářů
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 168 kJ / 1 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,83 g |
Tuky | 100,63 g |
Vláknina | 47,01 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 65 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Hřib kovář je na houbový guláš nejlepší, ale vyžaduje delší tepelnou úpravu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 9. 2017 22:30
Jejda, kde jste se tak dlouho toulal? Už se na Vaše recepty moc těším. A guláš z těch tvrdých hub úžasný.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 12 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 45 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Houbový výtažek můžeme v kuchyni upotřebit jako bujon nebo dochucovadlo omáček či polévek. Poradíme, jak jej vyrobit a zavařit
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Houbový salát je rychlou a výbornou večeří. Využijeme i malé množství tvrdých lesních hub
Další recepty
Tématické fráze: hřib kovář guláš houbový guláš jak dlouho varit hřib kovář guláš z hřiba kováře jak dlouho vařit kováře guláš z hřibu houbový guláš top recepty guláš s hřibů kovářů gulaš s hřibů houbový guláš z hřibů jak dlouho vařit hřiba kováře guláš z kovařu hřibů jak dlouho vařit hřiby hřib kovář recepty nejlepší houbový guláš hřib kovář jak dlouho vařit gulas hrib kovar gulaš z hřibu kovařu tepelná úprava hřibu kováře guláš z hřibů kovář
Suroviny: houba hřib, sádlo, cibule, česnek, sůl, kmín drcený, majoránka, paprika sušená sladká, mouka žitná hladká, kosti vepřové, masox
Houbový guláš z kovářů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4rjV
1 názor