Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 872 kJ / 687 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,63 g |
Tuky | 46,12 g |
Vláknina | 37,24 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 32,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbový guláš s paprikou a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8r
Moje poznámka
Houbový guláš s paprikou a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8r
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 12 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 20 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cukeťák II
radbastim před 1 hodinou
Sněhový rybízový koláč
upavla před 9 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 10 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 13 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 13 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 14 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 15 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 16 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 17 hodinami
Tématické fráze:
houbový guláš bez masa,
nejlepší hlívový guláš,
krůtí guláš s houbami,
zavaření guláše,
houbový paprikáš,
jak zavařit gulaš,
hovězí guláš s rajčaty na pivě,
houbový salát s paprikami,
houbový,
rajčata recepty,
hovězí guláš s paprikami,
houbyrecepty,
houbovy recepty,
guláš s paprikami,
zelená rajčata s paprikou,
recept hovězí guláš s houbami,
rajčatovy guláš,
houbový guláš-recept,
recepty-houbovy gulas,
nejlepší zavařená paprika
Suroviny:
houby,
cibule,
sádlo,
sůl,
paprika sušená sladká,
rajče,
paprika čerstvá zelená
Komentáře (9)