Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 401 kJ / 96 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,50 g |
Tuky | 0,20 g |
Vláknina | 3,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 19,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sváteční hříbková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/66BR
Moje poznámka
Sváteční hříbková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/66BR
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 5 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 6 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 9 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 9 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 10 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 10 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 11 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 13 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 14 hodinami
Tématické fráze:
hřibová polévka s bramborem,
hřibová polévka s čerstvých hub,
hribkova omáčka se smetanou,
hříbová polévka,
hříbová polévka s brambory,
domácí hřibová polévka,
hřibová polévka se smetanou,
hřibová omáčka s čerstvých hub,
sváteční houbová polévka,
hříbková omáčka,
hribkova polivka,
hřibová polévka s bramborama,
recept na hříbkovou polévku,
hribova polevka recept,
hříbková omáčka recept,
bílá hříbková omáčka,
bílá houbová omáčka,
hříbková polevka se smetanou,
bílá houbová polévka,
sváteční hřibová polévka
Suroviny:
houba hřib,
máslo,
kmín celý,
bujón zeleninový,
mrkev,
brambory,
koření nové koření,
pepř,
nať petrželová,
mouka hladká,
česnek
Komentáře (8)