Tuňák s kapary a máslovou polentou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 2 120 kJ / 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,02 g |
Tuky | 17,76 g |
Vláknina | 5,53 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 405 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 75,91 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme použít i bílé víno, které přilijeme ( cca 50 ml ) po opečení a vyndání steaků z pánve, necháme částečně vyvařit a teprve potom vmícháme máslo.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 2 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 5 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 30 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: tuňák recept tunak na masle sos tuňákem recepty z tuňáka recepty na tunaka tuňák na másle recepty tuňák v oleji recepty recept tunak na citronové stave tuňák nakaparech
Suroviny: filet z tuňáka, šťáva citronová, kapary, pepř citronový, máslo, sůl, olej olivový, petržel, polenta instantní, sůl, máslo
Tuňák s kapary a máslovou polentou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ozRB
0 názorů