Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špagety s tuňákem II.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

16. 2. 2008 20:57

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 203 kJ / 3 873 kcal
Bílkoviny54,65 g
Tuky265,32 g
Vláknina48,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,67 g
Sůl4,03 g
Sacharidy301,01 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jitkas

11. 9. 2013 13:04

Presne tak, Tejaja! A recept je opravdu perfektni hlavne pro ty, co prijdou vecer domu a maji chut na neco tepleho, rychleho a dobreho.

tejaja tejaja (moderátorka)

11. 9. 2013 11:57

Prv, než začneme niekomu nadávať a urážať ho, treba si zistiť fakty. Že olivový olej sa prepaľuje pri nízkych teplotách, je obyčajný mýtus http://ona.idnes.cz/olivovy-olej-se-nehodi-jen-do-...
Bod varu olivového oleja je okolo 210°C, takže kľudne sa na ňom dá variť. http://www.srecepty.cz/clanky/zdravy-olej-olivovy-...
Samozrejme na jednotlivé kuchynské úpravy si vyberáme príslušný druh olivového oleja, ale tvrdiť, že patrí len do studenej kuchyne, je neseriózne.

Barbora

11. 9. 2013 11:10

Je to pravda. Olivový olej je určený pro studenou kuchyni, má nízkou teplotu kdy se začne přepalovat a právě zanikají ty dobré věci v něm, a vznikají škodliviny, které mohou způsobovat rakovinu. Pokud chcete na olivovém oleji smažit, nebo jakkoliv tepelně upravovat musíte si koupit rafinovaný (upravený) nikoliv pannenský....

J.D.

28. 2. 2012 10:30

Sabina.... co to píšeš? Italové vaří prakticky vše na olivovém oleji a jistě za tepelné úpravy... tak jsou asi úplně hloupí. Olivový olej fakt není jen do salátu!!

robert

6. 11. 2010 23:15

Sabina ,,, a to si vzala kde ? že olivový olej je rakovinotvorný ?

Petr

26. 9. 2010 16:02

a proc to tak dlouho vari ? dusi ?

sabina

13. 10. 2009 12:40

zase blazen ktery tepelne upravuje olivovy olej ktery je přo tepelne uprave karcinogeni (rakovinotvorny) a jeho struktura se při urcite teplote nici takže to jsou jen vyhozene penize

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: špagety s tuňákem-recept špagety s rybou tunákové špagety těstoviny s tuňákem recept špagety s tuňákem a smetanou tuňák recepty tuňák se špagetami tagliatele s tuńákem spagety stunakem tunák se špagetama vaříme tuňáka vaříme z tunaka jídla z tunáka zapečené špecle s tuňákem tuńák recept recepty z tuňáka špagety s rybami tortela těstoviny s tuňákem a špenátem tunakovy spagety

Suroviny: olej olivový extra virgin, cibule, česnek, filet sardelový, rajče sterilované, olej olivový, sůl, pepř černý, těstoviny špagety, petrželka

TopRecepty.cz

Špagety s tuňákem II.

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wVJ