Bylinkové karbanátky
Klasika která nikdy neomrzí - přesně takové jsou karbanátky z mletého masa. Přidejte do nich čerstvé bylinky a užijte si tak jejich zajímavou chuť. Podávat je můžete třeba s vařeným bramborem, nebo kaší.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 534 kJ / 845 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,13 g |
Tuky | 29,40 g |
Vláknina | 12,61 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 376 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 29,45 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 52 sekundami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 16 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: karbanátky recepty karbanátek s bylinkami bylinkové karbanátky karbanátky recept karbanátky bylinkový karbanátek bylinkovy karbenatek karbanatky s bylinky
Suroviny: plecko vepřové, krupice pšeničná, vejce, koření do mletého masa, pepř mletý, sůl, cibulka lahůdková, rukola, česnek mědvědí, česnek, petrželka, strouhanka, olej
Bylinkové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8ZO5
0 názorů