Omáčka na těstoviny
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 532 kJ / 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,64 g |
Tuky | 25,37 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,44 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dělala jsem doma mnohokrát, vždy s úspěchem.
Rajčatového protlaku přidáme tolik, aby byla omáčka světle červená.
Dobrou chuť!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 11. 2020 21:54
3. 11. 2020 20:44
K receptu - je to takový mix dvou jídel, které nejdou moc dohromady. Ten začátek připomíná hodně ošizenou rychlou rajskou - jíška, voda ( vývar), protlak - ne do růžova, ale hodně...ale když se dobře připraví a dochutí, tak proč ne jako nouzovku - mrňata to s kolínkama kupodivu milují. No a pak slanina a cibule - celkem dobrý základ na omáčku na špagety. Ale NE to přidat k tomu podivnému základu. A dovršíš to sýrem dovnitř a ještě navrch a ještě olivy.
Základ je - ujasnit si, co chci vlastně uvařit.
Já asi rozumím tomu, že vám doma vyhovuje NĚCO JAKO zahuštěná rajská střižená Itálií...Zkus na to zapomenout.
Receptů na dobrou rajskou najdeš tady dost. A receptů na omáčku na těstoviny ještě víc. V obou případech bych se držela kladných hodnocení.
Přeji hodně kuchařských úspěchů
3. 11. 2020 18:07
3. 11. 2020 17:52
3. 11. 2020 17:35
3. 11. 2020 17:31
3. 11. 2020 17:24
3. 11. 2020 17:22
3. 11. 2020 17:10
PS preferuji konstruktivní kritiku, tj. Rovnou napsat v čem je chyba a problém
3. 11. 2020 16:39
3. 11. 2020 16:31
Promin, ale musela jsem, toto je opravdu
3. 11. 2020 16:07
3. 11. 2020 16:03
3. 11. 2020 15:40
Myslím si, že podle takto popsaného receptu nikdo "úspěšnou omáčku" neuvaří.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 20 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 38 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Omáčka z pomazánkového másla? Poradíme, jak na to. Vyplatí se hlavně při vaření menších porcí, vyzkoušejte třeba houbovou omáčku
Hladká a chutná omáčka je prubířský kámen kuchařských dovedností
Další recepty
Suroviny: protlak rajčatový, voda, máslo, mouka hladká, cibule, slanina, olivy, sýr, olej, sůl, pepř
Omáčka na těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rz8L
14 názorů