Smetanové flíčky s pečeným kuřecím masem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 254 kJ / 1 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,25 g |
Tuky | 80,68 g |
Vláknina | 9,21 g |
Cholesterol | 856 mg |
Sodík | 404 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 196,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 10. 2009 23:02
13. 10. 2009 21:48
Ale máte pravdu, podle mě je to zatím jeden z nejlepších a nejchutnějších způsobů konzumace zbylého pečeného masíčka...
Děkuju moc za komentíky a body...
13. 10. 2009 20:36
13. 10. 2009 20:11
13. 10. 2009 15:52
13. 10. 2009 15:47
13. 10. 2009 15:42
13. 10. 2009 15:16
13. 10. 2009 14:45
13. 10. 2009 11:10
13. 10. 2009 11:09
Elizo a Výbušná - můj muž měl z francouzkých brambor podobnou fóbii - to dělají ty školní jídelny , ale musím ho pochválit, už je to lepší. Malými fíglíky ho k těmto jídlům přibližuji. Ještě vyzkouším tohle koření a uvidíme.
12. 10. 2009 23:15
Tím se dostávám k tomu, co jsem chtěla napsat Výbušné - stejný poměr k zapékaným jídlům jako tvůj muž měl i můj syn, dokud neochutnal zapečeninu s Kotányi směsí (tuším, že tenkrát to byly brambory se slaninou) a pak si ji dokonce vyžádal, když přivedl kamarády na večeři... Nějak jsem pochopila, že žiješ mimo Čechy-Slovensko, takže nevím, jestli j u vás v běžném sortimentu, ale snad ano...
Všem tuto směs doporučuji, pokud ji vidím (nebývá na pultech zas tak často), kupuji ji raději do zásoby, hodí se právě pro výše uvedené příležitosti...
12. 10. 2009 22:58
12. 10. 2009 22:51
12. 10. 2009 21:36
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 18 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 23 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 11 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Další recepty
Tématické fráze: co s pečeným kuřetem co se zbytky pečeného kuřete zbytky pečeného kuřete zbytky kuřete zbytky pečeného masa flíčky zbytky kuřecího masa co s pečeným masem co se zbytkem kuřete zbytky pečeného kuřecího masa - co s tím co se zbytkem pečeného kuřete zbytek peceného kurete pokrmy z pečeného kuřete co se zbytky kuřete co se zbytky pečeného masa co z pečeného kuřete zbytek pečeného masa recepty z pečeného masa recepty z pečeného kuřete recepty z pečeneho kuřecího masa
Suroviny: maso kuřecí, flíčky, cibulka zelená, česnek, koření francouzské brambory, vejce, smetana ke šlehání
Smetanové flíčky s pečeným kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rRQK
17 názorů