Koprová omáčka

www.toprecepty.cz Kuchař:

Omáčky 51 názorů

515
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Suroviny

kopr
kyselá smetana
voda
sůl
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kopr svaříme v malém množství vody se solí.

  2. Kyselou smetanu rozkverláme s 1 lžící hladké mouky a přidáme do vody s koprem. Necháme přejít varem.

  3. Dochutíme solí a pepřem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 21 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Koprová omáčka

  • casino casino

    "kopr, kyselá smetana, voda, sůl"
    No, když už autorovi nebylo zatěžko napsat do surovin i vodu, tak by neuškodilo připsat (v postupu zmiňovanou) mouku...

    Odpovědět

  • Martina Martina(neregistrovaná)

    Mary::yes::yes::yes::yes: Přesně tak. Já si taky vařím po svém...každý,ať vaří podle své chuti.Tady chodíme jen pro inspiraci :-):-p:-))

    Odpovědět

  • Ivana Ch Ivana Ch

    Mary:Tvoje reakce na recept se mě moc líbí, znám to moc dobře, mám souseda, to je obr blbec.

    Odpovědět

  • Mary Mary(neregistrovaný)

    lidi , každej vaří jinak,každej má jinou chuť a jen proto,že je to vařené jinak než ste zvyklí od maminky (pokud vám vařila) to přece není důvod ke kritice! pokud vám tam něco chybí tak si to tam přidejte nebo sem dejte svuj recept když ste takový šéfkuchaři !! kritizovat umí každej blbec !

    Odpovědět

  • Jitka Nádvorníková Jitka Nádvorníková(neregistrovaný)

    Ta koprovka byla výborná.:yes:

    Odpovědět

  • radanka satanka radanka satanka(neregistrovaná)

    ted jsem ji dovařila,přidala jsem máslo,ocet a je moc vynikající a že nejsem exttra kuchařka:-8

    Odpovědět

  • Kačenka Kačenka (neregistrovaný)

    Tak nevím jestli to mám nebo nemám zkusit.Z těch komentářu je mi na nic.Ale je to dobré vědět.

    Odpovědět

  • Libor Libor(neregistrovaný)

    Teď jí jím, není špatná :yes:...jasně, že každý jí dělá jinak :-p

    Odpovědět

  • sonda sonda(neregistrovaná)

    koprovka je super, neni nutne vsude cpat maso ci vyvary a podobne nechutnosti z nej!

    Odpovědět

  • Makajla Pepis Makajla Pepis(neregistrovaný)

    Ajinka31:protože to není recept, ale nesmysl, který upatlal někdo, kdo vařit absolutně neumí :-!:no:

    Odpovědět

  • Nadine Nadine(neregistrovaný)

    KOprovka je super ...:-))

    Odpovědět

  • Ajinka31 Ajinka31

    Vůbec nechápu proč tady plno lidí haní tenhle recept :-( by mě zajímalo, kolik z Vás, co tady píšete nelichotivé komentáře, jste tuhle koprovku uvařili a ochutnali?
    Přijde mi to jen jako ubohé a dětské urážení a to se mi nelíbí :-//
    Za mě dávám autorce +1 bodík uvařila jsem dneska k obědu a je fakt výborná ;-)
    Receptík jsem si přidala do oblíbených :-K

    Odpovědět

  • Veronika Veronika(neregistrovaná)

    nechápu proč odsuzujete,at si každý vaří jak uzná za vhodné,stejně si to potom sní sám a tahle koprovko je výborná :yes:

    Odpovědět

  • ferda30 ferda30

    Překvapivě dobré! Opravdu jsem měla dle negativních komentářů strach, ale výsledek mě příjemně překvapil:-p Zajímalo by mě, kolik z nich ten recept vyzkoušelo, než jej pomluvilo:-// Možná příště zkusím dát půl kysané a půl sladké a bude to ještě lepší! Ale doma všem moc chutnalo i tak:-*

    Odpovědět

  • Frantiska Frantiska

    voda neni jedovata .) ja zase nechapu proc do vseho davat vyvar nebo masox ... vzdyt hodne potravin ma svoji vlastni chut ... je tam zakysana smetana a ta je vyrazna a o kopru a soli nemluve

    Odpovědět

1 2 3 4 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo