Lepší koprovka
Koprovou omáčku buď milujete, nebo nesnášíte. Pokud patříte do té první skupiny, která vůni kopru zbožňuje, tak je tento recept pro vás jak stvořený. Omáčku podáváme s houskovým knedlíkem a vařeným masem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 932 kJ / 940 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,96 g |
Tuky | 51,67 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 545 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 68,35 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2015 13:38
Nezdrcne
23. 2. 2015 13:06
28. 9. 2014 08:54
10. 8. 2013 13:38
2.rendlík =jen přejít (nevařit) varem bujon-vývar,cukr,sůl,ocet a jen jemné části kopru posekané a pomalu zamíchávat do sebe pak teprve smetanu neb šlehačku do horkého ...!
16. 7. 2013 13:25
26. 5. 2013 13:56
14. 4. 2013 19:19
12. 3. 2013 21:27
8. 3. 2013 21:13
7. 2. 2013 14:11
29. 11. 2012 18:36
Hnusný je jedině Matějov.
29. 11. 2012 13:46
20. 7. 2012 11:50
20. 7. 2012 11:46
Nevím,jak kdo,ale já kopr zásadně nevařím,protože mi varem vždy ztratí aroma a chuť.Dávám čerstvý do horké,téměř vařící omáčky,odstavím a nechám "vylouhovat" aroma.Je výborná.
26. 5. 2012 14:04
živájí slovíčka pro dobrou duševní náladu,snad ještě pamatujetě
z detstvi,že chlebíček a masíčko a pejskové a ptáčky prinašejí radost do života.Když svití Sluníčko se žije líp,než ve chmurné ddni.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křepelky sous - vide s pečenou zeleninou a jogurtovým dipem
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvová polévka s chilli
Přidáno před 5 hodinami
Zdravý barevný kuskus
Přidáno před 7 hodinami
Salát z květáku romanesco s rýží a čočkou beluga
Přidáno před 17 hodinami
Gulášová polévečka
Přidáno před 18 hodinami
Koláče s povidlovo-makovou náplní a se švestkami
Přidáno 13. 9. 2024 21:15
Právě bylo uvařeno:
Langoše nadýchané
HelenaNiemi uvařila před 1 hodinou
Utopenci - nejlepší co známe
Timberjack uvařila před 3 hodinami
Zeleninový krém s červenou řepou
echinacea uvařila před 3 hodinami
Pečená rajčata ve vlastní šťávě
Jarka72 uvařila před 5 hodinami
Zdravý barevný kuskus
Mamka.anna uvařil před 5 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
Bourovka1 uvařila před 5 hodinami
Čína "Sečuán"
Janca1 uvařil před 5 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
NikaPo uvařila před 5 hodinami
Cuketové zelí, zavařené na zimu i jiné roční období
Pipas uvařila před 5 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
Elivet uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
9 receptů na nejoblíbenější české omáčky: Dáte si dokonalou svíčkovou, klasickou rajskou nebo navinulou koprovku?
Jak zajistit, aby se bramborové knedlíky při vaření nerozpadly: Je nutné použít správnou mouku a vyzkoušet můžeme i trik s octem
První císař Říše římské Augustus jedl skromně, podporoval pěstování obilí a zeleniny a zdravé stravovací návyky
Další recepty
Tématické fráze: rychla a vyborna koprovka koprovka z mléka jak se vaří koprovka koprovka podle polreicha jak se dela koprovka koprová omáčka z mléka jednoduchá koprovka domácí koprovka rychla koprovka koprovka bez mléka výborná koprová omáčka vynikající koprovka koprová omáčka recept recept koprová omáčka koprova omacka od polreicha nejlepší koprová omáčka omáčky recepty recepty omáčky koprovk jak se vaří koprová omáčka
Suroviny: mléko, smetana sladká, mouka hladká, vývar masový, kopr, sůl, ocet, cukr, máslo, vejce
Lepší koprovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OWE
57 názorů