Kuře v komíně
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejchutnější jsou čerstvě vytažená z udírny, teplá, měkounká a voňavá kouřem.
Fotky nemám nic moc, protože si synek na týden své dovolené půjčil můj foťák a mně zbyla na focení jen kamera :-/
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 3. 2015 14:20
zizala: až budeš mít návštěvu opravdu naplánovanou, rádi nachystáme
mika59: jsem zvědavá, jak budou chutnat - nám tedy chutnají opravdu moc
mika59: jsem zvědavá, jak budou chutnat - nám tedy chutnají opravdu moc
24. 3. 2015 12:20
To je náhoda,manžel zrovna dodělal domácí udírnu,tak to bude asi první uzení.Dík za tip.
24. 3. 2015 12:15
Tý jo Takže návštěvu u Tebe budu hlásit 2-3 dny předem
24. 3. 2015 12:06
Nedávno jsme dělali znovu, přidala jsem lepší fotku
25. 10. 2013 11:13
děkuji
25. 10. 2013 10:06
uzeni: musela jsem s dotazem k manželovi - zpočátku udí dost teplým kouřem, pak chladnějším. Ale naše "udírnička" je vlastně v komíně doma postaveného většího zahradního krbu, takže teplota v ní bývá spíš vyšší.
Snad ti to trochu pomůže...?
Snad ti to trochu pomůže...?
24. 10. 2013 14:53
jak asi má být teplota
22. 10. 2013 14:26
dotaz: kuze vyuzeneho kurete je slana hodne, maso je jako stavnata sunka, nejchutnejsi (aspon pro nas) jeste horke z udirny.
Pokud chcete, mnozstvi soli o trochu snizte, zalezi na vas....
Pokud chcete, mnozstvi soli o trochu snizte, zalezi na vas....
22. 10. 2013 13:48
Ještě dotaz není te soli hodně, dělám poprvé?
22. 10. 2013 13:16
Lák, pomoc: vodu davame studenou. A pokud nebude na 2,5 kg kurat 5 l nalevu stacit, muzete podle potreby pridelat, ne?
22. 10. 2013 12:34
Dnes asi 2,5kg kuřecích čtvrtek naložím a v sobotu udím,bude stačit 5l nálevu.
22. 10. 2013 12:29
Voda má vařit,nebo může být studená?
Děkuji
Děkuji
7. 3. 2011 15:11
Velká dobrota+9
7. 3. 2011 13:39
Cathleen- moc ráda bych něco, někdy i někoho, pověsila za nožky, někdy i za krček, ale nemám ten komín. Musí to být dobrota+
2. 8. 2010 17:18
Kuřata by byla. Jenom ten komín . +
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 14 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 1 hodinou
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 3 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 4 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 4 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 4 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 4 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 5 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 5 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 6 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak udit kure jak vyudit kuře uzení kuřete uzení kuřat udime kure kure do udirny kuře z udírny jak udit kurata kuře v udírně jak doma vyudit kuře jak se udí kuře udírny plechové udit kuře recepty do udírny lák na uzení kuřete nálev na uzené kuře recept na uzení kuřat udime kurata priprava kurete na uzeni recepty na uzení kuřat
Kuře v komíně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKL8
24 názorů