Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota1 757 kJ / 420 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol0 mg
Sodík12 010 mg
Sůl30,00 g
Sacharidy105,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://jitulciny-recepty.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Stradovka

4. 8. 2015 19:44

Kukuricky zavaruji jiz nekolik let jako okurky a vzdy do kazde sklenice pridam 1 feferonku (kupuji kulate jiz zavarene).kukuricky jsou pak pikantni a kdo ma rad palive je to lahudka a mam s tim velky uspech.

Libue

28. 7. 2015 19:41

Děkuji za recept:-)Dnes jsem zavařovala:-)

mikloško

20. 8. 2014 21:57

Zrovna jsem se vrátil z pole :-) snad bylo státní mám na 5 malých skleniček od tatarky . A už čekám na lák .. :yes:

Wlastik

25. 8. 2013 10:13

A za jak dlouho po uležení lze konzumovat ? :)

Prima Mama

12. 8. 2013 21:04

:-) tak a už jsou v troubě:yes: jsem moc zvědavá! Je to můj první pokus;-)

musenka

7. 9. 2012 10:57

Ja doporucuju povarit. Potom jdou ty vlasky samy dolu. Je to tedy jednodussi nez se piplat s cistenim syrovych klasku s lepkavymi vlasky.

Veronika

14. 8. 2012 10:08

dobrý den, nemáte zkušenosti s květákem?? Jak dlouho a na kolik stupnů, aby nebyl moc měkký?? Jinak kukuřičky jsou výtečné!:))

rakso

24. 7. 2011 08:00

Tak vám holky moc děkuji.Myslím, že to není třeba. Okurky
se také nevaří a jsou sami o sobě tvrdé.Dík všem za odpověď.:yes:

1974andrea

17. 7. 2011 11:01

rakso:Já taky nikdy nepředvařuji,trhám opravdu malé a slabé (do 10cm). Ty větší už mají tvrdý střed.

jitule

17. 7. 2011 10:45

rakso:Je to lepší, nejsou pak tuhé, ale tak akorát křupavé. Samozřejmě můžeš vyzkoušet i bez vaření a uvidíš, co vám doma pojede nejvíc. ;-)

Simona Skolakova

15. 7. 2011 19:29

rakso:my jsme zavařovali vždy opravdu mladé kukuřičky a nikdy jsme je nepředvařovali.Dělali jsme je stejně jako okurky;-)

rakso

15. 7. 2011 19:22

je nutné před sterilizací vařit?

Ivana Ch

6. 7. 2010 12:18

Dělám je každý rok, né že bychom je milovali ale jsou bájo.Mám je ráda na obložení studených talířů.

JanaDorazinova

11. 4. 2010 19:10

Kdysi mi je děcka vždycky někde nasbíraly a to se zavařovalo!! Měli jsme je raději, než okurky;-):yes::yes:

Lucka

16. 10. 2009 18:27

Ja jsem si letos vypěstovala vlastní na zahrádce a jsou mnohem lepší- sladší než ty z pole. Je to odrůda přímo pro zavařování.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: zavarovani kukurice zavařování kukuřiček nakládané kukuřičky nakládaná kukuřice recept jak zavařit kukuřici nakladana kukurice zavařování kukuřice recept sladkokyselý nálev zavařovaná kukuřice nakládané kukuřičky recept zavařená kukuřice kukuřice zavařování recept na zavařování kukuřice zavařování mladé kukuřice lak na kukurici sterilizace kukuřice nakládané kukuřice jak dlouho varit kukurici nakládaná mladá kukuřice jak zavařovat kukuřici

Suroviny: kukuřice, sůl, voda, ocet, sůl, cukr, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, semínka hořčičná, cibule

TopRecepty.cz

Kukuřičky ve sladkokyselém nálevu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zM5