Kukuřičky ve sladkokyselém nálevu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 757 kJ / 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,01 g |
Sůl | 30,00 g |
Sacharidy | 105,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 8. 2015 19:44
Kukuricky zavaruji jiz nekolik let jako okurky a vzdy do kazde sklenice pridam 1 feferonku (kupuji kulate jiz zavarene).kukuricky jsou pak pikantni a kdo ma rad palive je to lahudka a mam s tim velky uspech.
28. 7. 2015 19:41
Děkuji za receptDnes jsem zavařovala
20. 8. 2014 21:57
Zrovna jsem se vrátil z pole snad bylo státní mám na 5 malých skleniček od tatarky . A už čekám na lák ..
25. 8. 2013 10:13
A za jak dlouho po uležení lze konzumovat ? :)
12. 8. 2013 21:04
tak a už jsou v troubě
jsem moc zvědavá! Je to můj první pokus
7. 9. 2012 10:57
Ja doporucuju povarit. Potom jdou ty vlasky samy dolu. Je to tedy jednodussi nez se piplat s cistenim syrovych klasku s lepkavymi vlasky.
14. 8. 2012 10:08
dobrý den, nemáte zkušenosti s květákem?? Jak dlouho a na kolik stupnů, aby nebyl moc měkký?? Jinak kukuřičky jsou výtečné!:))
24. 7. 2011 08:00
Tak vám holky moc děkuji.Myslím, že to není třeba. Okurky
se také nevaří a jsou sami o sobě tvrdé.Dík všem za odpověď.
17. 7. 2011 11:01
rakso:Já taky nikdy nepředvařuji,trhám opravdu malé a slabé (do 10cm). Ty větší už mají tvrdý střed.
17. 7. 2011 10:45
rakso:Je to lepší, nejsou pak tuhé, ale tak akorát křupavé. Samozřejmě můžeš vyzkoušet i bez vaření a uvidíš, co vám doma pojede nejvíc.
15. 7. 2011 19:29
rakso:my jsme zavařovali vždy opravdu mladé kukuřičky a nikdy jsme je nepředvařovali.Dělali jsme je stejně jako okurky
15. 7. 2011 19:22
je nutné před sterilizací vařit?
6. 7. 2010 12:18
Dělám je každý rok, né že bychom je milovali ale jsou bájo.Mám je ráda na obložení studených talířů.
11. 4. 2010 19:10
Kdysi mi je děcka vždycky někde nasbíraly a to se zavařovalo!! Měli jsme je raději, než okurky
16. 10. 2009 18:27
Ja jsem si letos vypěstovala vlastní na zahrádce a jsou mnohem lepší- sladší než ty z pole. Je to odrůda přímo pro zavařování.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Pomazánka z králičího masa
Přidáno před 5 hodinami

Králík v sladkokyselé omáčce s houbami
Přidáno před 10 hodinami

Ovesno-kokosové sušenky
Přidáno před 11 hodinami

Pečená zelenina s rybou
Přidáno před 17 hodinami

Muffiny s čokoládovo-avokádovým krémem
Přidáno před 17 hodinami

Pomazánka z avokáda s tuňákem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:

Sýrový koláč à la pizza
uvařil/a Jan Nemec
před 5 hodinami

Fazolkový salát se sýrem a vejci
uvařil/a migro
před 5 hodinami

Univerzální těsto na koláče, buchty, vdolky a sladké knedlíky
uvařil/a Werena
před 5 hodinami

Jahodová buchta hrnková rychlá
uvařil/a PetraCy
před 6 hodinami

Vydatná vločková polévka s česnekem
uvařil/a TedUL
před 6 hodinami

Hospodský zelný salát
uvařil/a Mettynka
před 6 hodinami

Americké okurky
uvařil/a Mettynka
před 6 hodinami

Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
uvařil/a veverka1953
před 7 hodinami

Okurkový salát
uvařil/a Janule25
před 7 hodinami

Zapečená kolínka
uvařil/a Janule25
před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zavarovani kukurice zavařování kukuřiček nakládané kukuřičky nakládaná kukuřice recept jak zavařit kukuřici nakladana kukurice zavařování kukuřice recept sladkokyselý nálev zavařovaná kukuřice nakládané kukuřičky recept zavařená kukuřice kukuřice zavařování recept na zavařování kukuřice zavařování mladé kukuřice lak na kukurici sterilizace kukuřice nakládané kukuřice jak dlouho varit kukurici nakládaná mladá kukuřice jak zavařovat kukuřici
Suroviny: kukuřice, sůl, voda, ocet, sůl, cukr, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, semínka hořčičná, cibule
Kukuřičky ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zM5
20 názorů