Pečený divočák
Divočina chutná výborně s kořenovou zeleninou, a proto ani v tomto receptu nesmí chybět. Pečený divočák se vám bude rozpadat na talíři. Důležité je použít kvalitní suroviny a dát si záležet na přípravě.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 1 174 kJ / 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,92 g |
Tuky | 15,47 g |
Vláknina | 16,52 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 27,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Celkem jsem to pekla 2,5 hod a těsně před dokončením jsem odstranila horní plech a nechala asi 15 minut dopéci.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 9. 2023 08:00
Dobrý den, recept jsem se chystala připravit, nemám odvahu chybí v něm hodnoty kolik čeho dát. Můžete prosím upřesnit. Děkuji
7. 10. 2012 13:41
Tak teď ještě skolit nějakého kance a můžu začít nakládat....
7. 10. 2012 11:35
Zdenka +++: díky
7. 10. 2012 11:28
rebeka:děkuji,nezahuštuji a zeleninu nemixuji ani nepasíruji sama se rozpeče a udělá takovej hustej zoft vhodná příloha je chleba ,okurky a pivo na zapití
7. 10. 2012 10:53
hezká divočina a ničím pak nezahušťuješ, ani zeleninu nemixuješ, nepasíruješ a jaká je vhodná příloha F.B.I. hadra
7. 10. 2012 09:54
1974andrea:ano bez vína a bez mořidla maso se dává do lednice a zatěžká a tim se maso lísuje,je potřeba se asi po třech dnech podívat zda maso pustilo štávu pokud né tak podlít převařenou vychlazenou osolenou vodou, solit opět podle potřeby maso se oplachuje jen před nakládáním po naložení už se neoplachuje jen v případě kdyby to bylo hodně slané . To je v pořádku jen se ptejte.snad jsem to napsala k pochopení
7. 10. 2012 09:36
Zdenka +++:Takže úplně nasucho bez vína nebo mořidla? A maso se neoplachuje, když se jde péct? To je otázek, co
7. 10. 2012 09:33
1974andrea:asi na 3kg masa hrst soli a 6 stroužků česneku, česnek se nalisuje a promíchá se solí a jednotlivé kousky masa tim potíráme a dáme do nádoby na spod větší kousky nahoru menší a do lednice
7. 10. 2012 09:28
Zdeni na jaké množství masa kolik soli a česneku? A musí být maso v lednici?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 21 minutami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 1 hodinou
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 9 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 11 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 12 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 12 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 13 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pečený divočák divočak recepty recepty z divočáka pečený divočák recepty pečený divočák na zelenine divočák recept pečeně z divočaka recepty divočák divočák pečený divočak pečeně z divočáka recept jak naložit maso z divočáka pečené maso z divočáka pečený divočák na česneku divočák na zelenině recept na divočáka naložení divočáka maso z divočáka recepty recept na pečeneho divočaka pečený divočák recept
Suroviny: maso kančí, mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř černý, sádlo, slanina, maso
Pečený divočák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLMr
9 názorů