Naložené hovězí pečené se zeleninou

toprecepty.cz Kuchař:

Hovězí maso 1 názor

21

Suroviny

60 dkg hovězího zadního
celer
2 kyselé okurky
cibule
mrkev
3 dl kysané smetany
2 lžíce hladké mouky
4 stroužky česneku
saturejka
5 zrnek nového koření
2 hřebíčky
sůl
tuk
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Maso naklepeme, hustě protáhneme a proklínkujeme celerem a plátky okurek, osolíme, potřeme rozetřeným česnekem a po všech stranách dobře opečeme. Cibuli a mrkev pokrájíme na kolečka, přidáme i kostečky zbylého celeru, vše lehce osmahneme, podlijeme a necháme dusit.

  2. Měkké maso vyjmeme a dáme ho samostatně dopéct do trouby.

  3. Do šťávy přidáme kysanou smetanu s rozšlehanou moukou, okořeníme a dobře prohřejeme. Propasírujeme a dochutíme. Maso naporcujeme a přidáme omáčku.

  4. Podáváme s houskovým nebo bramborovým knedlíkem, těstovinami nebo vařenými bramborami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Naložené hovězí pečené se zeleninou

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    maso som naspikovala a hned naporcovala, nevarila som ho v kuse...mam s tym lepsiu skusenost. jedlo je fajn..je dost podobne svieckovej , ale v mase a omacke sme nasli vdaka uhorke o nieco ine chute.

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: hovězí zadní recept burgunská pečeně pečené hovězí maso hovězí zadní recepty naložené hovězí maso recepty hovězí maso kyta zadní recepty hovězí zadní zadní hovězí recepty naložení svíčkové hovězí maso pečené naložená svíčková recept hovezi zadni hovězí zadní kýta recepty hovězí zadní kýta recept hovězí zadní hovězí zadní kýta recept pečená zadní hovězí recept hovězi krček nalozene hovezi recepty hovězí maso zadní

Zapomněl/a jsem heslo