Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 590 kJ / 1 097 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,18 g |
Tuky | 41,31 g |
Vláknina | 4,52 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 408 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 34,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naložené hovězí pečené se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MEP
Moje poznámka
Naložené hovězí pečené se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MEP
Nejnovější recepty
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 1 hodinou
Broskvové knedlíky vařené v páře
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová panenka s omáčkou s cuketou a sušenými rajčaty
Přidáno před 3 hodinami
Koprová omáčka s vejci
Přidáno před 4 hodinami
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 21 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkové řezy s tvarohem
Ryskova7 před 12 minutami
Vepřové maso na mrkvi
mafinka888 před 41 minutami
Vepřové kostky se smetanou
mafinka888 před 41 minutami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Jan Nemec před 52 minutami
Jednoduché zapékané těstoviny
Jan Nemec před 53 minutami
Domácí utopenci
Simona Maskova před 53 minutami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Jan Nemec před 54 minutami
Křehký koláč s tvarohem a meruňkami
stefi.f47 před 1 hodinou
Výborné lokše
Lilijuli před 2 hodinami
Mokrý koláč s ovocem
malipi před 2 hodinami
Tématické fráze:
hovězí zadní recept,
burgunská pečeně,
pečené hovězí maso,
naložené hovězí maso,
hovězí zadní recepty,
recepty hovězí maso kyta zadní,
recepty hovězí zadní,
zadní hovězí recepty,
naložení svíčkové,
hovězí maso pečené,
naložená svíčková,
recept hovezi zadni,
hovězí zadní kýta recepty,
hovězí zadní kýta recept,
hovězí zadní,
hovězí zadní kýta recept pečená,
nalozene hovezi,
zadní hovězí recept,
hovězi krček,
recepty hovězí maso zadní
Suroviny:
hovězí zadní,
celer,
okurky sterilované,
cibule,
mrkev,
smetana kysaná,
mouka hladká,
česnek,
saturejka,
koření nové koření,
koření hřebíček,
sůl,
tuk
Komentáře (2)