Naložené hovězí - přírodní

toprecepty.cz Kuchař:

Hovězí maso 6 názorů

Recept si neoblíbil žádný kuchař
11

Suroviny

60 dkg hovězího masa
2 cibule
2 lžíce hladké mouky
paprika
sůl
saturejka
4 dkg rostlinného tuku
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Dobře odležené maso nakrájíme na větší kousky.

  2. Opečeme jej na tuku, přidáme nakrájenou cibuli, kterou necháme pouze zesklovatět, mírně podlijeme horkou vodou a dusíme do změknutí.

  3. Maso vyjmeme. Šťávu necháme částečně vysmahnout.

  4. Mouku na sucho osmahneme, dobře promícháme ve studené vodě, povaříme, přidáme papriku a promícháme. Dolijeme masovým vývarem nebo vodou a dovaříme.

  5. Osolíme, okořeníme. Vrátíme maso a necháme prohřát. Podáváme s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Naložené hovězí - přírodní

  • zizala zizala

    Ana: Tady fotka asi ne zcela odpovídá receptu. Pokud budete dělat plátky, nejlepší, i když dražší, je vysoký roštěnec. Pokud kousky, doporučuju zadní hovězí nebo pěkné přední bez kosti :-)

    Odpovědět

  • Ana Ana(neregistrovaná)

    Asi hloupí dotaz ale budu poprvé dělat hovězí maso...... jaké mám koupit vůbec nevim moc děkuju za odpověď;-(;-(

    Odpovědět

  • TJ TJ(neregistrovaný)

    Je prece nalozene na talir...

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Odležené zvlášť hovězí se lépe zpracovává a je křehčí, ale pozor, aby nebylo odleželé někde ve špajzce :-D:-D

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Gabi, ono není naložené, ale odležené.;-)ale jak je to myšleno, to se můžeme jen domnívat;-):-O

    Odpovědět

  • Gabina Gabina

    Proč se jmenuje "naložené" :-O, když se do ničeho nenakládá :-?

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo