Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí kýta s hořčicí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min

150 min (150 min příprava)

9. 1. 2012 21:03

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 856 kJ / 4 029 kcal
Bílkoviny180,31 g
Tuky246,65 g
Vláknina56,74 g
Cholesterol 326 mg
Sodík 2,48 g
Sůl5,89 g
Sacharidy258,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já vím, že ten recept je složitý, ale stojí za to! Teď jsem to asi 3 měsíce nepekla - nebyl divočák.Nyní je, takže přidám i foto, až to budu péct. Předpokládám ovšem, že mě někdo předběhne. Zkuste jako druhou přílohu tyto hrušky, zdají se mi lepší než moje. http://www.toprecepty.cz/recept/37774-grilovana-hr...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

23. 2. 2014 12:13

Jarmila: Dávej bacha na sousedy ! Radší zamkni, k obědu to už bude vonět až do přízemí. :-D Dobrou chuť! Než se dopeče mazat, mazat a mazat. ;-)

Jarmila

23. 2. 2014 11:14

Dělám podle receptu a úžasně to voní po byte .

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 12. 2013 15:26

Aháá, tak vidíš, já už jsem ten recept viděla, jak se dívám. Taky super :-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

1. 1. 2013 17:07

Paul:Velice mě těší Paule,že chutnalo. Škoda,že nejste registrován ,foto by také bodlo,teda jestli něco zbylo na focení.
Překvapila mě ta smetana,ještě jsem ji nikdy nedávala,ale zkusím! Smetana to přece nemuže pokazit!:-D
:yes:

Paul

1. 1. 2013 12:24

dobrý den su tu u vas novy zveřinu miluju delal sem vas recept divočak na hořčici, bavime se hořčice porek rajčata?? mužu doporučit Všem je to muj syn tomu říká žrsauozní po jidle dobrym by si mel človek nechat v papulce vsechny vjemy ktery kuchařinka potažmo kuchař vložil do pokrmu. Pripravoval sem kanečka den do predu mel sem to trošku výraznejší tak sem přidal troch 12% smetanky a byla to bomba

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

5. 8. 2012 17:51

Veronika.Hrozna: Tak konečně mohu přidat vyfocené i hotové jídlo! Vždy se na to vrhnou a pak už není co fotit ,ale výjimečně zbylo i něco na focení. :-D Takže divočák v celé své "sežratelnosti" !:-p

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

25. 6. 2012 14:12

Naďa Štefančinová :Naděnko musíš se registrovat ,pak mužeš fotit a přidávat fotečky jak je ctěná libost! Jsem ráda,že divočák chutnal,jak jinak, tento recept "platí faktury"pozvali jsme dlužníka na oběd a do tří dnu zaplatil velkou fakturu!:-D

Naďa Štefančinová

22. 1. 2012 12:40

Veronika.Hrozna: Tak jsme právě po obědě,:-)) bylo to výborné,:yes::yes::- jen místo kroket jsme měli opečené brambůrky, protože manžel má rád pouze brambory a chléb. Chtěla jsem přidat foto, ale nepustilo mě to:-( , nemám práva k tomuto receptu. Jinak opravdu výborné:-p:-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

11. 1. 2012 11:24

magdalenka:Hodia sa najma ku suchšiemu masu so šťavou teda divina a hovadzie ! K bravčovému a hydine nie.

magdalenka magdalenka

10. 1. 2012 21:36

Veronika.Hrozna:Ďakujem, je to pre mňa zase niečo nové. Dnes som robila lokše, ale na tvoje krokety tiež príde rad.:-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

10. 1. 2012 17:23

magdalenka:Kvasnice rozmrviť do vlažnej zmesi múky a zemiakov,nakoniec vajíčko a soľ. Žiadne mlieko! Vtip je v tom,že tie zemiaky sú vlažné a kvasnice začnú okamžite pracovať. Urobíš valec nakrajaš a medzi dlaňami ušúlaš malý valček takže ich ešte raz ohreješ rukami a potom to kysne ako bláznivé. Treba podsypávať hodne múky,ale na to každý príde aspoň ten,kto už robil cesto.Cesto nesmie byť mazlavé ,ale polotuhé.:-!:-)

magdalenka magdalenka

10. 1. 2012 15:10

Ahoj Veron, zaujali ma tie krokety, som nevedela, že sa robia aj s droždím. Preto mám dotaz - droždie do zemiakovej hmoty namrvíš, alebo necháš v troche mlieka oživiť? Ďakujem ti za odpoveď a k receptu - nádhera! :yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

10. 1. 2012 11:40

Merylas: Fotky tak nejdříve příští týden včera jsem pekla zajíce ! Abychom nejedli pořád jenom lesní zvěř!;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

10. 1. 2012 11:30

NStefancinova: Hezký víkend s divočákem ,zbytek nevyhazuj na druhý den je ješté lepší,jenom ho ohřej ve šťávě na sporáku ,aby nevyschnul v mikrovlnce a krokety lze lehce ohřát v mikrovlnce a hrušku také nechat v nálevu a celé ohřát na sporáku!

NStefancinova

10. 1. 2012 11:25

;-)určitě vyzkouším teď o výkendu, nějaké to masíčko z divočáka je:-D:-D, dávám za zajimavý recept bodík:-))

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kančí kýta kančí kýta recepty divočák jak maso připravit kuchařské recepty kýta z divočáka kančí kyta recept divočák recepty z kýty recept na kanci kytu kančí kýta na divoko divočak recepty kančí kýta recepty divočák pecena kanci kyta recepty z divočáka mázání na kýtu recepty z kančí kýty recept kanci kyta kančí kýta na česneku jak upravit divočáka recepty z divočáka rychle recept na divocaka

Suroviny: kýta kančí, sůl, pepř černý, slanina, pórek, rajče, olej, hořčice plnotučná, vývar masový, nať petrželová, olej, hořčice, česnek, sůl, hruška, hrušky zavařené, zavařenina borůvková, koření hřebíček, skořice, krokety, brambory, mouka polohrubá, vejce, sůl, droždí čerstvé

TopRecepty.cz

Kančí kýta s hořčicí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J7vJ