Dánské masové kuličky frikadeller se šťouchanými libečkovými bramborami, červeným zelím a remuládou
Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Energie | 6 658 kJ / 1 591 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,24 g |
Tuky | 72,38 g |
Vláknina | 22,84 g |
Cholesterol | 712 mg |
Sodík | 458 mg |
Sůl | 0,86 g |
Sacharidy | 104,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 9. 2014 23:54
14. 9. 2014 17:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 1 hodinou
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 5 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 14 minutami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 37 minutami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 42 minutami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 51 minutami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 1 hodinou
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 1 hodinou
Banánová buchta - hrnková
Vroutek uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Pivní polévka ze středověku vypadá jako kaše, ale chutná skvěle a uvařená je do půlhodinky
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: danske recepty danske pepřove ořechy remuláda s hořčičným semínkem mleté maso se šťouchanými brambory červené zelí s hořčičným semínkem frikadeller karbanátky remuláda s kari masove kulicky s bramborou apetit recepty remuláda masové kuličky šťáva k nim dánské vepřové kuličky
Suroviny: maso vepřové mleté, cibule, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá oranžová, máslo, vejce, mléko, žemle, sůl, pepř, koření oregáno, olej, brambory, libeček, sůl, máslo, zelí sterilované červené, cibule červená, máslo, pepř mletý, cukr, šťáva citronová, sůl, marmeláda rybízová, majonéza, cibule, okurky sterilované, petrželka, koření kari, hořčice, sůl
Dánské masové kuličky frikadeller se šťouchanými libečkovými bramborami, červeným zelím a remuládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KkqG
2 názory