Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 250 kJ / 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,84 g |
Tuky | 15,59 g |
Vláknina | 8,55 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 324 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 16,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka z vepřové kosti s masovými kuličkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p2K2
Moje poznámka
Zeleninová polévka z vepřové kosti s masovými kuličkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p2K2
Nejnovější recepty
Vaječný bagel
Přidáno před 12 hodinami
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno před 14 hodinami
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s uzenou vepřovou panenkou
Přidáno před 14 hodinami
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Přidáno před 14 hodinami
Bramborové placičky se špenátem a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kopřivový špenát
radekfiala před 1 hodinou
Utopenci - nejlepší co známe
Eva S. před 1 hodinou
Rychlá tvarohová buchta s povidlím jako hanácké koláče
Koffi před 4 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Radka61 před 12 hodinami
Milionová polévka našich babiček
ZuzkaBob před 12 hodinami
Lehký tvarohový koláč
Veronika98 před 13 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Sahula před 13 hodinami
Zeleninový krém s restovanými žampiony
Jelen97 před 13 hodinami
Smažená treska
TondaJ před 14 hodinami
Cuketový krém s bílkovými nudlemi
Jelen97 před 14 hodinami
Tématické fráze:
veprova polevka,
varene veprove kosti,
polévka z vepřové kosti,
vepřová polévka s kostí,
veprove kosti,
polévka z kostí,
polévka z kostí z kotlety,
polevka z kotlety,
vepřová polévka z kostí,
polevka z vepřové kotlety,
dobra veprova polevka,
masové koule do polévky,
vepřové kosti polévka,
polévka s vepřových kostí,
polévka vepřová,
polevka s kosti,
polévka z vepřových masových kostí,
vjetnamská vepřová polévka,
bruselská vepřová líčka,
polevka z veprovych kosti
Suroviny:
kosti vepřové,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
cibulka jarní,
kmín celý,
majoránka,
koření nové koření,
sůl,
masox,
vejce,
mouka hladká,
pažitka
Komentáře (7)