Omáčka na těstoviny s bazalkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 527 kJ / 2 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,18 g |
Tuky | 9,83 g |
Vláknina | 27,58 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 206 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 410,51 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tato omáčka je velmi jednoduchá, rychle hotová. Je možné do ní použít jakékoliv maso (vepřové, nebo mleté maso, ve finále i buřtík, párky, uzené - co dům dá). Já nejčastěji dělám z kuřecího.
Základ tohoto receptu mám od své babičky a poprvé jsem jí dělala v 11 letech. Věřím, že vám bude chutnat stejně, jako nám doma.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 5. 2017 05:57
11. 5. 2017 10:46
16. 5. 2016 19:59
10. 5. 2016 20:00
27. 4. 2016 15:57
26. 4. 2016 13:06
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 19 minutami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 4 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 17 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Právě bylo uvařeno:
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 7 minutami
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 11 minutami
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 17 minutami
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 23 minutami
Banánová buchta - hrnková
Vroutek uvařila před 34 minutami
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
jcqxrd uvařila před 48 minutami
Buchta s jablky a kysanou smetanou
shiperka uvařil před 49 minutami
Srbské rizoto z vepřové plece
Standby uvařila před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
konvickova uvařil před 1 hodinou
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Omáčka velouté je základní světlá omáčka, kterou podáváme s masem, zeleninou nebo rybami. Je dobrým základem pro další omáčky či polévky
Další recepty
Tématické fráze: těstoviny s bazalkou rajská omáčka s bazalkou jednoduché omáčky k těstovinám jednoduché omáčky na těstoviny červená omáčka na těstoviny omáčka s bazalkou bazalkové těstoviny testoviny s bazalkovou omackou jednoduchá omáčka k těstovinám omáčka na těstoviny s párkem jednoduchá omáčka na těstoviny recept na těstoviny s bazalkou jak použít rajskou omáčku s bazalkou těstoviny s bazalkovou omáčka recept testoviny s cuketou a bazalkou cervena omacka k těstovinám omacka z burtu na těstoviny omacka z rajskych a bazalkou cuketová omáčka s bazalkou těstoviny s cuketou a bazalkou recepty
Suroviny: prsa kuřecí, cibule, olej, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, kečup sladký, sůl, pepř, bazalka čerstvá, tymián, majoránka, česnek, těstoviny
Omáčka na těstoviny s bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ODpQ
6 názorů