Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Znojemská omáčka s těstovinami

Dostali jste chuť na českou klasiku? Máme pro vás recept na známou znojemskou omáčku, kterou si můžete připravit z hovězího nebo vepřového masa. Toto je asi jediné jídlo, kde i teplá kyselá okurka chutná všem.

Hodnocení receptu je 5,0 (66×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 90 min

100 min (10 min příprava + 90 min tepelná úprava)

15. 7. 2008 10:54

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 254 kJ / 539 kcal
Bílkoviny112,48 g
Tuky6,67 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 241 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BlaV.

5. 4. 2019 20:11

:no:

jankohrasko

26. 1. 2016 19:52

naše oblíbená-děkuji za recept.

jarda Kadic jarda Kadic

12. 3. 2015 21:51

Unora: Pokud mohu odpovědět za sebe,tak já něco podobného dělám bez problémů z kuřecích stehenních řízků;-)

nora

12. 3. 2015 21:48

muzu dat i kureci? nemame radi cervene maso

pazderka83

9. 4. 2014 19:09

Super :yes: pridala jsem dle komentaru horcici(na veliky hrnec 2 lzice) a jeste masox. Bylo to uplne nejvic mnamozni :-D priste zopakuji :-p Dekuji za recept :-K

domca.domca24

11. 3. 2014 14:06

Výborné. Dělala jsem poprvé a povedla se mi na jedničku :)

muffinek

25. 2. 2013 10:49

Tak, dělám znojemskou poprvé. Masíčko už je skoro měkké, okurky jsem dala až později, také si myslím, že by se rozvařily, vzhledem k tomu, že jsem použila hovězí plec, a maso dělám přes dvě hoďky.
Přidala jsem trošku hořčice díky vašim radám, česnek a budu zahušťovat. Tak jse zvědavá jak to dopadne, podám s kolínkama.
Dám vědět jak chutnalo :-8

Nella Nella

20. 2. 2013 13:08

Maso je v hrnci...už se to dusí...tak uvidíme ... Opět něco co dělám poprvé..... :-)

ne.ver

19. 10. 2012 13:08

Vyzkouseno a nebylo to vubec spatne. Diky za inspiracku:yes:

Dajda Dajda

22. 9. 2012 09:38

Pavel: Já bych použila kližku. ;-)

Pavel

22. 9. 2012 08:45

Dobrý den, prosím Vás můžete mi někdo poradit jaké konkrétní maso bych měl použít? Děkuji

jahoda jahoda

9. 7. 2012 13:17

Veronika.Hrozna: mrkni, jakou máš vybranou Kategorii??? Možná máš takovou, kterou nemáš obsazenu žádným receptem.
Zadej Všechny a měly by se objevit....

Betyna

9. 7. 2012 12:42

Veronika.Hrozna: u mně je všechno v pořádku

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

9. 7. 2012 12:39

Nemohu se dostat oblíbeným a ani k mým receptum seznam zmizel
?????????:-// Zontrolujte si své i oblíbené !

1206Luccy

9. 7. 2012 12:34

žádná UHO,výborná omáčka,bodík letí :yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: znojemska recept na znojemskou omáčku omáčka na těstoviny hovezi znojemská omáčka znojemska recept rychlé omáčky z vepřového omáčky na těstoviny recepty znojemská recept znojemská hovězí omáčka s těstovinami nejlepsi recept na znojemskou omacku nejlepsi recept na znojemskou omacku rychlá znojemská recepty na znojemskou omacku rychla omacka z veproveho znojemská hovězí omáčka houbová omáčka s těstovinami znojemnská omáčka veprova omacka s testovinami hříbková omáčka pohlreich

Suroviny: cibule, okurky sterilované, paprika sušená sladká, česnek, maso hovězí, sůl, pepř mletý, voda, mouka hladká, tuk na smažení, těstoviny

TopRecepty.cz

Znojemská omáčka s těstovinami

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M8DG