Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajská omáčka

Rajská omáčka je velmi oblíbená jak u dětí, tak dospělých. Talíř červené omáčky každému spolehlivě vykouzlí úsměv na tváři, ale poslední dobou se příliš nevaří, prý pro delší dobu přípravy. Dnešním receptem vám dokážeme, že tomu tak není.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min příprava)

23. 3. 2008 11:22

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 111 kJ / 505 kcal
Bílkoviny111,50 g
Tuky6,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 235 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s tím, co má kdo rád (my nejradši kolínka).

http://jitulciny-recepty.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

RobertM

16. 1. 2021 19:13

sikulka7: Fajn, tak já budu chodit každou půl hodinu doplňovat vypařené tekutiny a maso budu muset takto vařit aspoň dva dny, abych ho pokousal.

Eva

25. 12. 2015 18:14

Já zahuštuji nastrouhaným perníkem místo mouky,je to podle mojí babičky.Máme to moc rádi.

sikulka7

10. 4. 2015 22:30

Ano, souhlasím, maso v papiňáku - to ne! Musí se táhnout - lehce probublávat pěkně dlouho a je jedno, je-li to na polévku, guláš,svíčkovou, rajskou či jinou omáčku. Jenom tak získáte tu správnou sílu a chuť.;-)

marketule

3. 2. 2015 13:41

povedla se. :-) mňam.

IVANE

28. 3. 2014 15:49

MÍSTO JÍŠKY POUŽÍVÁM PERNÍK NA STROUHÁNÍ,OBSAHUJE JAK CUKR,SKOŘICI I HŘEBÍČEK A SKVĚLE ZAHUSTÍ,MAM TO OD BABIČKY A JE TO MNAMKA!!!:-p

Žáňa

16. 12. 2013 08:19

Kopecký: Vy ste se dočista zbláznil! Víte vůbec, že se nacházíte v sekci RAJSKÁ OMÁČKA?:-O

Kopecký

5. 11. 2013 19:08

rajskou jedině pasírovanou základ mrkev celer:no:

pajánek

4. 12. 2012 10:59

...jitule jdu na ni a běda vám, běda vám jak se mi nepovede...mimo jiné výprask tou největší vařečkou, a podobně.zatím vám přeji hezký den a mě držte palce, a pomalu stahujte gatě, neb já jsem hrozné trdlo, a máčku připálím.pajánek:-D

sema

16. 7. 2012 18:46

dneska moje premiéra s trochou vlastních mini úprav,ale jinak
mňamka:-p:yes:

jitule jitule

19. 7. 2011 17:39

Ivana79:Jsem ráda, že chutnala! Já ji taky zrovna vařila, včera. :-p

Ivana79 Ivana79

27. 5. 2011 12:16

Nám zostalo ešte trochu duseného hovädzieho a táto omáčka bola len taká rychlovka na dnešný obed,ale páčilo sa mi na tomto recepte,že korenie sa scedí a neprekáža potom v omáčke:-)Inak robievam rovnako,ale z domácej rejčinovej šťavy alebo pretlaku:-p:yes:+6:yes:

Ivina Ivina

9. 1. 2011 19:47

Jo s rajskou se zavděčím pokaždé.:-K

jitule jitule

9. 1. 2011 19:44

Lenin.kiss: To jsem ráda!:yes:

Lenin.kiss

9. 1. 2011 19:23

výborná , moje první rajská a povedla se. ;-)

jitule jitule

17. 12. 2010 18:51

Jiří Cikán: No jo, každý má to své vychytané...;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: rajská omáčka rajská omáčka recept jak se vaří rajská omáčka recept rajská omáčka rajská recept rajská recept na rajskou omáčku recept na rajskou rajská omáčka top recepty rajská omáčka s hovězím top recepty rajská omáčka rajska hovezi pecene rajska omacka recepty rajská omáčka v papiňáku recepty rajská omáčka jednoduchy recept na rajskou omacku jednoduchá rajská omáčka rajska omacka jednoduchy recept rajská omáčkajednoducha hovězí pečeně s rajskou omáčkou

Suroviny: maso hovězí, mouka hladká, olej, bobkový list, koření nové koření, koření hřebíček, kůra citronová, protlak rajský, cukr, sůl, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Rajská omáčka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jgo