Fenykl- nebojte se experimentu
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Skvele jako priloha k masum, stejne pripravuji i cuketu, kazdopadne cuketu krajim na silne platky a pridavam do pary az asi po 10-ti minutach, Fenykl je predsi jen tvrdsi a trva dele nez nam na pare zmekne, oproti tomu cuketka potrebuje jen par minut...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 2. 2014 19:49
...přes vařený fenykl, který nemohla syrový ani cítit, jsem postupně naučil rodinu i na syrový fenykl v salátech...
10. 2. 2014 17:17
tejaja: som rada, že si vyskúšala, aj ja mám skúsenosti len so surovým fenyklom.
10. 2. 2014 17:12
Výborná príloha Takto som fenykel nikdy nerobila,vždy ho dávam do rôznych šalátov surový, ale tentokrát som fakt zaexperimentovala a oplatilo sa Pridávam fotky, bod som dala už skôr
12. 7. 2013 20:14
Petraweid: ono taťka má pravdu, aj nám babička dávala pri bolesti brucha fenyklový čaj, ale zo semienok
12. 7. 2013 19:43
12. 7. 2013 18:36
Bibinka: Dekuju za privitani, casto uz jsem hledala na techto strankach inspiraci a nakonec me napadlo podelit se o nase domaci tajemstvicka tak doufam, ze nekomu pomohu dodat inspiraci, ktera i me jako domaci kucharce nekdy chybi Fenykl nechutna kazdemu...nas tatka ho treba uplne nesnasi, pry mu pripomina caj na boleni bricha ja ho delam casto a je to velice osvezujici priloha...Tak do toho
12. 7. 2013 18:12
Petraweid:Petro, vítám tě v naší Topkové rodině jako nového člena a přeji ti, aby se ti u nás líbilo.
S fenyklem nemám ještě žádnou zkušenost, nikdy jsem ho nekoupila a ani jsem nevěděla, jak bych ho připravila. Ale stejný problém jsem měla s řapíkatým celerem, tak jsem ho jednou na zkoušku koupila a pak bych ho bývala dávala do všeho, snad i do buchet Tak nikdy neříkej nikdy
S fenyklem nemám ještě žádnou zkušenost, nikdy jsem ho nekoupila a ani jsem nevěděla, jak bych ho připravila. Ale stejný problém jsem měla s řapíkatým celerem, tak jsem ho jednou na zkoušku koupila a pak bych ho bývala dávala do všeho, snad i do buchet Tak nikdy neříkej nikdy
12. 7. 2013 18:06
tejaja: tak snad bude chutnat
12. 7. 2013 17:41
Fenykel mám veľmi rada, hlavne v šalátoch, surový, a živo si viem tú chuť predstaviť. Boduješ
12. 7. 2013 16:07
Petraweid: Já ho zkoušela hledat i v Tescu, jenže tu máme jenom takovou malou prodejnu Tesca a ještě blbě zásobenou Já si přivezla parmazán z Luhačovic z italské prodejny. Byl fakt čerstvý.
12. 7. 2013 15:52
Fenykl jsem už dusila v páře a s parmazánem to může být výborné jen ten parmazán se u nás těžko shání, v Orlové jsem ho neviděla vůbec, musela jsem ho koupit jinde.+2
12. 7. 2013 15:09
Udelam, hned jak ho zase budu varit
12. 7. 2013 15:07
Znám, mňam. Fotečky nemáš?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 6 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 8 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 10 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 3 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 3 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 4 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 4 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 5 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 5 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
Další recepty
Tématické fráze: vareny fenykl fenykl recepty fenykl na másle syrovy fenykl fenykl recept fenykl vareny recepty fenykl fenykl na pare vařeny fenikl vařený fenykl fenykl priloha jak udelat fenykl smažený fenykl fenykl dušený fenikl syrovy fenikl fenykl v páře vareny fenykl recept fenikl top recepty příloha z fenyklu
Suroviny: fenykl, parmazán, máslo
Fenykl- nebojte se experimentu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7ygQ
13 názorů