Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Opékaný fenykl

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

9. 11. 2009 19:18

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie394 kJ / 94 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky10,45 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vobec neviem, ci je toto recept, a bez najmensieho zavahanie ho dam vymazat, ak usudime, ze je to hlupost.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

tejaja tejaja

17. 5. 2016 06:20

dasa: V pohode. Do šalátov dávam zásadne surový, nakrájaný na tenšie rezančeky. A je veľmi chutný. ;-)

casino casino

16. 5. 2016 20:12

dasa:
:-)
Jsou z něho vynikající saláty :yes:
No, pokud vám nevadí jeho vůně, která se tepelnou úpravou podstatně potlačí...
Edit: www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=fenykl+sal%C3%A1t&kategorie=&autor=&razeni=

dasa

16. 5. 2016 19:55

mohu se zeptat da se konzumovat i syrovej dekuji

martulka12

24. 2. 2016 12:06

Určitě receptík nechat , dnes jsem dělala fenykl poprvé a tak jsem hledala nějaké receptíky . Myslím , že jsem se do něj zamilovala určitě přidávám do našeho jídelníčku. Grilovala jsem ho na grilu s cuketkou a červenou cibulí a je výýýborný Bodík je tam :yes::-)

vybusna vybusna

26. 11. 2014 11:05

pipre: pipruska to je krasne foto!!!!!!!!!!!!!! To moje je priserne, ocividne moje zaciatky.....:-8 a dakujem za vyskusanie

pipre pipre

26. 11. 2014 10:56

Dnes jsem takto fenykl upravila a jsem mile překvapená chutí. Zůstal mně kousek ze včerejška a udělala jsem si k němu karbanátek ze šmakouna se sojovými granulemi. Přidám foto a bodík jsem dala už dřív:yes:+

tom

22. 12. 2013 15:07

supr :yes:

alča

6. 11. 2013 07:35

Fenykl čerstvý je též možný nakrájet na měsíčky s cibulí a posypat tím okořeněnou rybku,nejlépe čerstvou přidat na to lupínky čerstvého másla a zapéct v troubě. Opravdu to stojí za vyzkoušení.

Simona Skolakova Simona Skolakova

10. 11. 2009 08:04

Výbušná,přimlouvám se též recept nemazat.Je to inspirativní hlavně pro ty jako jsem já,že jsem nevěděla,jak bych čerstvý fenykl upravila,stojí to jistě za vyzkoušení.Dávám bodík:yes:

bara.it bara.it

10. 11. 2009 07:47

Mam fenykl rada ve vsech podobach:-p. Jako jedina z rodiny - jako vzdy u dobrych veci:-S. Tobe bodik.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 11. 2009 22:24

vybusna, sladké to snad není:-)):-D a líbí se mi to;-):yes:

Bibinka Bibinka

9. 11. 2009 20:53

Výbušná díky! Úplně jsem se z toho zapomněla vyjádřit k feniklu, vůbec ho v této podobě neznám, znám jen koření, ale tak jsem zvědavá jak chutná, že si ho snad koupím a vyzkouším;-)

pipre pipre

9. 11. 2009 20:42

Výbušná, jen tu ten recept nechej. Přiznám se, že je pro mne hodně zajímavý. Fenykl znám moc dobře, ale používám zatím jen semena nebo směs heřmánku, anýzu a fenyklu k přípravě čajů, když mám někdy zažívací problémy, ale v takovéto úpravě jsem ho ještě nezkoušela. Já mám fenykl ráda, takže bych ho mohla zkusit použít i jinak, než čaj..právě jsi mne inspirovala k tomu, abych si o jeho užití přečetla něco víc i na netu:-) Jeho užití je fakt široké.:yes:2.

Bibinka Bibinka

9. 11. 2009 19:41

Výbušná, prosííím, nevím jak se to stalo, ale vlítla mi k tobě moje fotka-jsem z toho úplně zmatená:-O, buď tak zlatá a vymaž jí u sebe. Díky moc.:-*

Iljusa Iljusa

9. 11. 2009 19:36

jj - ten střepeček :-D ;-)děláš mi chutě

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fenikl recepty čerstvý fenykl recepty cerstvy fenykl fenikl čerstvý fenikl fenikl bulva recepty z feniklu fenikl recept recepty fenikl čerstvy fenikl recepty jak upravit fenikl čerstvý fenykl recept příprava fenyklu recepty s fenyklem fenykl čerstvý úprava feniklu recept fenikl fenykl příprava maso na fenyklu příprava feniklu

Suroviny: fenykl, olej olivový, sůl

TopRecepty.cz

Opékaný fenykl

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oVyN