Smažený fenykl s parmazánem

maris Kuchařka: maris

Bezmasá jídla 3 názory

Suroviny

l větší bulva fenyklu
strouhaný parmazán
sůl
olej na smažení
na obalení:
mouka
vejce
strouhanka
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Fenykl očistíme a rozložíme na jednotlivé lístky, vložíme je do osolené vroucí vody a krátce povaříme cca 5 minut.

  2. Necháme je zchladnout a obalíme je v klasickém trojobalu (mouka, rozšlehané vajíčko,strouhanka).

  3. Smažíme ve vyšší vrstvě rozehřátého oleje. Osmažené kousky necháme okapat na papírové utěrce a na talířích posypeme parmazánem.

Poznámka

Doporučuji podávat s jednoduchým rajčatovým salátem - pokrájená rajčata, sůl, pepř, olivový olej.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Smažený fenykl s parmazánem

Tématické fráze: smažený fenikl testoviny fenikl těstoviny s fenyklem a parmazánem obalovany fenykl fenikl smazeny