Hohenwartské fazole s uzeným
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 10 236 kJ / 2 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 214,55 g |
Tuky | 33,90 g |
Vláknina | 190,89 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 6,12 g |
Sůl | 14,33 g |
Sacharidy | 228,68 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 5. 2023 09:49
Fazole jsou dobré, akorát jsem musela prodloužit dobu vaření o 1 hod.
16. 1. 2016 22:20
cecilka:Všechno by se urychlilo.I já to tak jednou udělal.Hlad byl mocnější..
16. 1. 2016 22:19
Martin z TNV:
A čo by sa stalo, keby som uvarila údené mäso a potom, podľa vášho receptu pokračovala ďalej, no namiesto sušenej fazule by som pridala konzervovanú=červenú v paradajkovej omáčke.
A čo by sa stalo, keby som uvarila údené mäso a potom, podľa vášho receptu pokračovala ďalej, no namiesto sušenej fazule by som pridala konzervovanú=červenú v paradajkovej omáčke.
16. 1. 2016 22:06
cecilka:Já taky nemám kaši.Jen to tak vypadá.Fazolky jsou vcelku,měkké,jen ten protlak a zahuštění to tak fajně spojí.
16. 1. 2016 22:03
Martin z TNV:
tak to si radšej počkám=budem fazuľu a variť a variť až kým nebude mäkká, ako použiť papiňák. A napokon z toho nebude musieť byť fazuľová kaša.
tak to si radšej počkám=budem fazuľu a variť a variť až kým nebude mäkká, ako použiť papiňák. A napokon z toho nebude musieť byť fazuľová kaša.
16. 1. 2016 21:58
cecilka:Jistě to bez tlaku taky půjde.Jen mějte trpělivost s časem.Mě se tyhle tmavé vaří skutečně dlouho.Mám to jídlo rád-jako všechny luštěniny.
16. 1. 2016 21:39
tejaja:....a možno to môže byť skvelé, fazuľovú kašu + údené som ešte ani nerobila, ani nejedla. Skúsim vyskúšať, ale nie v papiňáku, bojím sa ho, raz mi "buchol" , odvtedy ho puužívam ako normálny hrniec, bez pokrievky.
15. 1. 2016 18:28
magdalenka:Doplnil jsem,omlouvám se.Postupně to dáme dohromady.
15. 1. 2016 18:19
Ja by som uvítala hmotnosť fazule. Vďaka.
15. 1. 2016 17:13
Já ty časy trochu upravil.Jiná fazole,jiný čas.Moje zkušenost je s tmavou fazolí taková.Ale je lepší dovařit než rozvařit.Takže OK.
15. 1. 2016 16:58
Tá doba varenia v papiňáku sa mi nezdá. Fazule varím v papiňáku 15 - 20 min a sú mäkké. Ty varíš ešte už mäkkú fazuľu zase v papiňáku ďalších 30 min. Teda spolu 75 minút, teda 1 hod a 15 min. To musí byť z tej fazule kaša.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 2 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 3 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 4 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 5 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 6 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 6 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Honzovy buchty: Klasika, která nikdy neomrzí. Poradíme, jak je upéct se skvělou náplní
Další recepty
Tématické fráze: fazole s uzeným fazole s uzenym recept fazole s uzeným masem pikantní fazole s uzeným recepty na tmavé fazole fazole v papiňáku fazole a dal vařené fazole s uzeným masem testoviny s fazoli a uzenym chorvatsko bílé fazole s uzeným tmava fazole vařime fazole v papinaku
Suroviny: fazole červené, maso uzené, cibule, česnek, protlak rajčatový, kečup sladký, cukr, olej, pepř, tymián, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, sůl
Hohenwartské fazole s uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wvWw
11 názorů