Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srdce jako gulášek s fazolemi v papiňáku

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 85 min Doba přípravy: 85 min

85 min (85 min příprava)

19. 3. 2012 19:21

Suroviny

Porce: 4-6

Nutriční hodnoty

Energie2 866 kJ / 685 kcal
Bílkoviny10,87 g
Tuky44,76 g
Vláknina20,54 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 857 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy52,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vyzkoušejte, není to drahé a je to opravdu výborné chuti, hlavně pro milovníky gulášů! Podávala jsem s rýží a mohou být knedlíky, brambory, těstoviny, nebo jen tak s pečivem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

eva hubova eva hubova

20. 3. 2012 21:20

Vypadá to dobře:-p určitě vyzkouším:yes:

Bibinka Bibinka

20. 3. 2012 13:19

Anna Kocikova: Aničko, já věděla, že se ti bude líbit hlavně ten papiňák:-D Naučila si mě to ty, jak jsi sem dávala recepty, já ho tu měla téměř nový zasunutý hluboko v lince, několik let si na něj ani nevzpomněla a až teď v něm občas vařím;-)a je to fajn:yes: Ten gulášek někdy udělej, jak znám už vaše chutě, budete obá spokojení:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 3. 2012 12:22

Bibinko Tvůj"spejšl"gulášek se mi moc líbí:-KTaké dělávám ze srdíčka,ale bez fazolí a ty my též můžeme.Takže príma kombinace surovin na hezkou papiňáčkovou dobrotu:-p:yes::yes:
Ale když dnes porovnám ceny masa(u nás)srdíčko za 69,-kč/kg a vepřové plecko 64,-kč/kg,tak ten rozdíl moc velký není a kdo ví,jak to půjde všechno dál:-S:no:

suslajda suslajda

20. 3. 2012 07:44

;-)gulášek se mi líbí:yes::yes:

Bibinka Bibinka

19. 3. 2012 22:12

vybusna:Ano, každému dám přílohu podle přání-vždy připravena:-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

19. 3. 2012 21:59

No vidím,že budu muset napsat a uvařit recept z hovězího srdce a samozřemě nafotit,tak se mi zdá ,že je tady víc labužníku, jak je zdrávo.;-)

vybusna vybusna

19. 3. 2012 21:59

ja s knedlou prosim.....

rebeka rebeka

19. 3. 2012 20:41

a já bez přílohy;-):-p:yes::yes::yes::yes: nebo jo.. sklenička pivečka:-8:-D:-D;-):yes:

Colombo65 Colombo65

19. 3. 2012 20:27

Povedené, já s chlebem prosím ;-);-);-)

Reny2

19. 3. 2012 19:48

Hmmm,ze srdce delam gulasovou polivku a zkousela jsem i recpt typu co dum da a bylo to dobry....tohle s fazolema vypada taky dobre....a jelikoz lusteniny obcas jsou zdrave,tak ukladam a boduji...:yes::yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

19. 3. 2012 19:48

Jani,včera jsem měla také srdíčko:-K;-):yes:

spagetka spagetka

19. 3. 2012 19:27

Znám, dělám, jen ne s bílými fazolemi, takže udělám a jinak mňam :-p:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fazole vařené v papiňáku vepřove srdce v papináku fazolový guláš z papiňáku jak dlouho varit fazole v papinaku fazolový guláš v papinaku papiňák jak dlouho se vaří s fazolemi hovezi srdce papinak hovězi srdce v papiňáku kolik vody v papinaku hovězí srdce s fazolem kureci srdce papinak vaření fazolí v papiňáku hovězí srdce a fazole vařeni fazole v papinaku hovězí srdce s fazolemi vepřové srdce s fazolemi fazolovy gulas z velkych fazoli jak varit fazole v papinaku veprove srdce s fazolí jak dlouho se vaří fazole v papiňáku

Suroviny: srdce vepřové, cibule, česnek, slanina, fazole bílé malé, cibulka jarní, protlak rajčatový, petrželka, paprika čerstvá červená, majoránka, paprika sušená sladká, chléb, sádlo, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Srdce jako gulášek s fazolemi v papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AAEz