Smažené mlíčí
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 12. 2016 01:56
17. 12. 2016 21:05
17. 12. 2016 20:59
16. 12. 2016 13:46
Naznačil jsem to níže, ale asi ne dost srozumitelně (či kategoricky? ale mlíčí co si pohovělo v mrazáku je po tepelné úpravě jiné než čerstvé (či nemrazené z lednice).
Prosím, prosím, oči dělám, zkuste sehnat živou rybku s mlíčím, či před Svátky hmotně "zainteresovat" (na to jsou nejlepší makronky) zabíječe kaprů, že aby vám mlíčí schraňoval...
A pak usmažte (uvařte) vedle toho mraženého.
No, je to jako nebe a gajdy, uvídíte či spíše pochutíte
15. 12. 2016 17:08
12. 12. 2016 17:58
12. 12. 2016 17:31
12. 12. 2016 09:26
11. 12. 2016 21:02
Kapří mlíčí (nemražené) patři k lehce dostupným tuzemským delikatesám
Akorát se příprava nesmí přešvihnout s délkou tepelné úpravy I do polévky dávám mlíčí až na samý závěr vaření - zůstane jako "máslo"
Mlíčí z větších kusů mívá často na spodních částech laloků zaděláno na ukládání tuku. Mnohdy tuk takřka splývá s mlíčím a obtížně ho lze rozeznat zrakem, či hmatem (podobné je to s tukem na spodku břicha)
I malé množství rybího tuku dokáže (i v polévce) pokazit chuťový zážitek z jídla
Existuje jednoduchý způsob, jak se tuku dobrat a spolehlivě jej odstranit: Stačí rozdělené vnitřnosti hodit do studené vody ať si naposledy zaplavou a takřka okamžitě tuk, nebo vnitřnost s tukem vyplave na hladinu. Čisté maso odebereme, z ostatního odstraníme tuk (pro kontrolu maso znovu dáme do vody) a máme čisté vnitřnosti k další kuchyňské úpravě
...a blízko, blizoučko Štědrý den
11. 12. 2016 19:45
11. 12. 2016 18:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 2 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 3 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 4 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 5 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 6 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 6 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: smazene mlici mliči smažené rybí jikry a mlíčí recept na mlíčí jak naložit jikry a mlíčí co s mlíčím uprava mlíčí s z kapra mlíčí z kapra do polévky recept naložené mlíčí a jikry jak uvařit mlíčí kapři mliči smažené kapří jikry smažené mlící a jikry jak upravit mlíčí z kapra mražené jikry a mlíčí smažené jikry smažené rybí mličí kapří mlíčí recept recept mlíčí jak upravit mlíčí
Suroviny: kapr, vejce, mléko, mouka hladká, strouhanka, pepř, olej
Smažené mlíčí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oWZz
11 názorů