Smažené kapří mlíčí

Suroviny

kapří mlíčí
citrón
bílé víno (suché)
voda
sůl
vajíčko
strouhanka

Postup přípravy receptu

  1. Dáme vařit osolenou vodu s vínem a šťávou z citrónu.

  2. Vložíme mlíčí a krátce povaříme (2-3 minuty).

  3. Mlíčí vytáhneme a necháme vychladnout.

  4. Obalíme v trojobalu a zvolna smažíme.

Poznámka od kuchařky

Všem toprecepťačkám, toprecepťákům i toprecepťačatům přeji krásné vánoce

Komentáře k receptu Smažené kapří mlíčí

  • Jiri V. Jiri V.

    Smažené mlíčí je vynikající .Za studena mi chutná možná víc . Chutí za studena připomíná kuřecí maso .:-p

    Odpovědět

  • yanull yanull (moderátorka)

    V této úpravě jsem nezkoušela, ale nevěřím, že by od Jeníka něco nebyla dobrůtka, proto posílám bodíka :-p:yes::-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Tak tohle dělávám, letos jsem mlíčí dala dceři pro malou Báru, aby nejedla kapříka a neměli strach, že si zapíchne kost, jako já vloni do krku:-S. Plus!!;-)

    Odpovědět

  • thomassinno thomassinno

    Moc dobre ... zkoušel jsem loni na vánoce:yes: +2

    Odpovědět

  • LidaD LidaD

    Aha, tak tady je ten druhy recept, do ktereho slo to mlici! Vypada to skvele... No, v trojobalu chutna snad vsechno... Skoda, ze smazene moje dietam navykla jatra a zlucnik nevezmou... Ale slintam aspon nad obrazkem. :yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: mlíčí mlíčí recept recept na mlíčí kapří mlíčí a jikry - recepty mlíčí recepty recepty z mlíčí smažene jikry jak upravit mlíčí smazene rybí jikry a mlíčí recept mlíčí rybí mlíčí kapří jikry recepty mlíčí jak vypadá mlíčí úprava mlíčí jak upravit jikry rybí mlíčí recept kapří jíkry recept recepty z kapřího mlíčí kapří jikry a mlíčí