

Smažené kapří mlíčí
Suroviny
- kapří mlíčí
- citrón
- bílé víno (suché)
- voda
- sůl
- vajíčko
- strouhanka
Postup přípravy receptu
Dáme vařit osolenou vodu s vínem a šťávou z citrónu.
Vložíme mlíčí a krátce povaříme (2-3 minuty).
Mlíčí vytáhneme a necháme vychladnout.
Obalíme v trojobalu a zvolna smažíme.
Poznámka od kuchařky
Všem toprecepťačkám, toprecepťákům i toprecepťačatům přeji krásné vánoce
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Smažené kapří mlíčí
-
Smažené mlíčí je vynikající .Za studena mi chutná možná víc . Chutí za studena připomíná kuřecí maso .
-
V této úpravě jsem nezkoušela, ale nevěřím, že by od Jeníka něco nebyla dobrůtka, proto posílám bodíka
-
Tak tohle dělávám, letos jsem mlíčí dala dceři pro malou Báru, aby nejedla kapříka a neměli strach, že si zapíchne kost, jako já vloni do krku
. Plus!!
-
Moc dobre ... zkoušel jsem loni na vánoce
+2
-
Aha, tak tady je ten druhy recept, do ktereho slo to mlici! Vypada to skvele... No, v trojobalu chutna snad vsechno... Skoda, ze smazene moje dietam navykla jatra a zlucnik nevezmou... Ale slintam aspon nad obrazkem.