7 skvělých zavářek a vložek do polévek. Poradíme, jak je připravit, ochutit a podávat
Ať už použijeme nudle, kapání, knedlíčky, noky, strouhání, svítek nebo třeba celestýnské nudle, to vše dává našim polévkám jedinečnou chuť a bez nich bychom si na zeleninových nebo masových vývarech zdaleka tolik nepochutnali. Řeč je o zavářkách a vložkách do polévek - a do našeho přehledu jsme vybrali ty nejoblíbenější.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Krutony do polévek
A ještě bonus na závěr - recept na hráškovou polévku s videonávodem. K hrachové polévce se výborně hodí krutonky z pečiva, které si každý dává přímo na talíř. Krutony se hodí i např. do sváteční rybí polévky.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit nejlepší kápání do polévky? Vyzkoušejte šest jednoduchých rad a polévka bude jedinečná
Různých polévkových nudlí je v obchodech velký výběr, a přesto jsou pro nás ty domácí nejlepší. Poradíme, jak je připravit
Jak zpracovat listovou petržel. Má své místo v mnoha receptech a řadu možností nabízí náš receptář
Komentáře