Pstruží filátka na másle
Suroviny
Porce: 1-2 dle velikosti filetu
Nutriční hodnoty
Energie | 2 561 kJ / 612 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,00 g |
Tuky | 36,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Klasika v přípravě pstruha - lehce ztížená vyfiletováním ryby. Pro manipulaci s opékanou rybou je to sice komplikovanější, ale konzumace je o to pohodlnější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 9. 2011 21:16
krásné filátko čučím jak telátko
10. 9. 2010 22:58
U filetování bych určitě přišla o prsty
Fotky jsou nádherné
Indulina28-přepuštěné máslo:když máslo rozpustíš a začne se ti v kastrůlku dělit na tuk a syrovátku(takové bílé)tak ten tuk.Snad jsem to správně popsala
Fotky jsou nádherné
Indulina28-přepuštěné máslo:když máslo rozpustíš a začne se ti v kastrůlku dělit na tuk a syrovátku(takové bílé)tak ten tuk.Snad jsem to správně popsala
9. 9. 2010 07:24
co je to prepustene maslo?
9. 9. 2010 00:38
Ryba na másle je naprostá klasika, takže pro většinu kuchařů a kuchařek nic nového. Fotky máš Colombo krásné.
8. 9. 2010 22:58
Krasne, +8
8. 9. 2010 20:57
8. 9. 2010 20:19
+1
8. 9. 2010 20:03
Otíku, pstruh je jedna z nejlepších ryb u nás doma, tak nemám co řešit, než ti dát 6.bod
8. 9. 2010 19:55
Nádhera
8. 9. 2010 19:00
8. 9. 2010 18:30
pstruha jó,to já ráda
8. 9. 2010 18:14
Ty brambůrky vypadají úúúžasně... No a rybka, ta samozřejmě taky...
+
+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 10 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 12 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 15 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 40 minutami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 8 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 9 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 9 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 11 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 11 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 11 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 11 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: filátko ze pstruha vykostění pstruha filátka ze pstruha filetování pstruha filet z pstruha na masle příprava pstruha na másle s přílohou pstruží filety filátka ze pstruha na másle jak filetovat pstruha pstruh filet na másle filátka z pstruha pstruh filet recept pstruh filety recept pstruh vykostění recept na pstruzí filety filátko ze pstruha recept pstruh recept filé ze pstruha filety z pstruha jak vykostit pstruha
Suroviny: pstruh, sůl, pepř, máslo, limetka, mouka hladká, tymián
Pstruží filátka na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyZk
12 názorů