Filety ze pstruha

Patricie Kuchařka: Patricie

Doba přípravy: 30 min 2 porce Ryby 8 názorů

Suroviny

2 větší pstruzi
sůl
kmín
olej na smažení.
Příloha
brambory
máslo
kmín
plátek citrónu
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Filety ze pstruha pokmínuji a osolím a dám péci na horký olej.

  2. Jakmile maso zbělá, obrátím a jen krátce opeču na druhé straně. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Filety ze pstruha

  • ja0411 ja0411

    Moc díky za odpověď,budu dělat zítra,ale raději jí tam nechám,mně určitě vadit nebude a manžel,ať se s tim popere jak chce;-):-!

    Odpovědět

  • Patricie Patricie(autorka receptu)

    Měla jsem filátka bez kůže a nerozpadly se. Jestli kůži nemáte rádi, můžete jí snadněji sundat až po osmažení:-)

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Já osobně kůži z filetů neodsgtraňuju, drží to"pohromadě" a máme ji opečenou moc rádi, takže spíš záleží na vaší chuti, ale jde to na oba způsoby určitě;-)

    Odpovědět

  • ja0411 ja0411

    Můžete mi poradit-koupila jsem filety ze pstruha a chtěla bych tento recept zkusit,ale filety jsou s kůží,tak nevim,jestli jí tam můžu nechat nebo se musí odstranit,což se bojim,že by nedopadlo dobře;-(

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Přesně to jsem chtěla svým komentářem říct. Jsou masa, která snesou kdeco (př. kuře), z ryb pangas - jenže co si budeme povídat, to není "ryba", s lososem si člověk vyhraje, ale jen s omezeným množstvím vhodných surovin, s tuňákem je dobré zacházet opatrně a nejlépe vynikne jen s máslíčkem...atd, atd. Splácat se dá cokoli s čímkoli - s bůhví jakým výsledkem :-((, ale podle mě je důležitý respekt k výchozí surovině. Proto jsem komentovala tvůj recept, zachází s pstruhem tak, jak si zaslouží.

    Odpovědět

  • Patricie Patricie(autorka receptu)

    Díky Eli. Je fakt, že si člověk musí nejprve projít pár experimentů, aby nakonec zjistil, že to nejednodušší je
    nejlepší:-D

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Patricie, podle mě nejlepší úprava pstruha :yes:. U této skvělé rybky se žádné experimentování nevyplácí - mluví ze mě zkušenost (bohužel) :-8. Možná snese ještě pomoučení k vytvoření křupavého povrchu a lehce česneku, ostatní přísady jsou jen balast. Takže rozhodně bod :yes:.

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    No jo, kdo by si nedal pstruha, co? Rybí maso mám ráda a pstruha a candáta nejvíce, hned bych si sáhla pro kousek;-):yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: pstruh recepty recept na pstruha úprava pstruha recepty na pstruha filety filety recepty pstruh recept filetování pstruha pstruhové filety priprava pstruha filety recept recepty ze pstruha uprava pstruhu recepty na upravu pstruha recepty z pstruha pstruh úprava jak upravit pstruha jak uvařit pstruha jak udelat filety recept na filety

Zapomněl/a jsem heslo