Candát pečený na másle
Candát je naše nejkvalitnější sladkovodní ryba a nejlepší způsob jeho úpravy je ten, který zachová jeho specifickou chuť. Náš oblíbený recept na candáta pečeného na másle není složitý a slibuje, že si pochutnáme.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 512 kJ / 1 078 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,50 g |
Tuky | 85,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 142 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 2,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Rychlý, jednoduchý a velmi chuťově vyvážený pokrm.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 4. 2022 10:12
6. 3. 2016 09:57
10. 7. 2013 20:59
26. 5. 2013 14:00
26. 5. 2013 13:49
25. 5. 2013 19:49
25. 5. 2013 19:40
25. 5. 2013 19:37
25. 5. 2013 19:34
...ta začíná až 16.6. nejsem pytlák
25. 5. 2013 19:32
25. 5. 2013 19:31
25. 5. 2013 19:29
25. 5. 2013 19:28
... poslední zimní úlovek roku 2012 .. více nemamo
25. 5. 2013 18:39
25. 5. 2013 17:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 11 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 18 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 19 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 3 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 3 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 6 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 7 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 8 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 8 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 8 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 8 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Celer bulvový, řapíkatý a listový: Všechny odrůdy vyséváme již v únoru
VIDEO: Rybář Martin doporučuje na sváteční stůl amura nebo sumečka. Amur má chutnější maso, sumeček je bez kostí, říká
Česká kuchařská reprezentace má z olympiády pět medailí: Prostor pro zlepšení ale je, říká manažer nároďáku Tomáš Popp
Další recepty
Tématické fráze: candát recept candat na masle candát recepty recept na candáta recept candát candát recepty filety candát pečeny candat recept na filet z candáta recepty candat recept candát na másle candat filet recept recepty na candata pečený candát na masle priprava candata recepty candát na másle recepty z candata candát obecný recepty pečený candát recepty candát obecný recept
Suroviny: candát, máslo, mouka hladká, koření čtyři pepře, sůl, olej olivový
Candát pečený na másle
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QKGY
17 názorů