Pečené medailónky z candáta na grilu v uzené slanině

www.toprecepty.cz Kuchař:

Grilování 4 názory

32

Suroviny

600 g candát (filet bez kosti a kůže)
80 g anglické slaniny nakrájené na plátky
sůl
pepř
100 g očištěné papriky
100 g lilku na plátky
100 g cukety na plátky
bazalka
olivový olej
česnek
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Filet nakrájíme na jednotlivé porce a obalíme v plátkách slaniny, okořeníme pepřem a pokud je málo slaná slanina tak i soli a opečeme, tak aby maso bylo šťavnaté, ne vysušené.

  2. Očištěnou zeleninu nakrájíme na plátky a okořeníme, pokapeme olejem a opékáme po jednotlivých kusech. Zeleninu marinujeme v bylinkovém oleji.

  3. Čerstvé bylinky nasekáme a vmícháme do olivového oleje v poměru 3 díly oleje a jeden díl sekaných bylinek

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 139 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečené medailónky z candáta na grilu v uzené slanině

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Naše Evička je jednička:yes: a krášlí receptíky bez fotky. ;-):-K:yes:

    Odpovědět

  • Bahula Bahula

    eva hubova:fakt, krásná fotka :-K

    Odpovědět

  • Sarovka Sarovka

    Evo, tvoje fotka opět oživila zapadlý recept. :yes:

    Odpovědět

  • eva hubova eva hubova

    Bylo to moc dobré:-p:-pgrilovala jsem v troubě, místo candáta jsem dala aljašskou tresku, foto a:yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo