Tortellini in brodo
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 2 277 kJ / 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,50 g |
Tuky | 12,25 g |
Vláknina | 3,50 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 735 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 82,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Těstoviny se můžete udělat doma nebo si jednoduše koupit čerstvé chlazené tortellini v supermarketu. Dneska už je mají snad úplně všude. Italský vývar je úplně stejný jako ten náš, uděláte ho z masa + kosti, zeleniny a pár bylinek a necháte ho na mírném ohni vařit asi 2-3 hodiny. Italové do vývaru už nic jiného nepřidávají, žádné maggi nebo jiné podobné koření. Jediné, co používají je sůl nebo pepř (většinou celý) a nebo masox.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 3. 2022 15:35
***
"Kup žebra na vývar!"
"A proč, dyž máme zeleninovou polívku"
"Furt se nehádej! Zítra v něm uvařím tortelíííny..."
***
Dovlíkl jsem nááádherná žebra - samo maso je to
...a pozdějc si k obranému hovězímu uvařím mou oblíbenou povidlovou omáčku!
27. 9. 2013 17:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 3 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 11 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 12 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jogurtový chlebíček
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Právě bylo uvařeno:
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 59 minutami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 1 hodinou
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 1 hodinou
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 1 hodinou
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
Mettynka uvařila před 1 hodinou
Lečo, jak ho dělám já
PETROCK1973 uvařila před 1 hodinou
Slané muffiny
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Cookies s čokoládou
Simooor uvařil před 2 hodinami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Koláčové dobroty od Marcely: Pekařka nám prozradila svůj recept na dvojctihodné koláčky, které voní máslem a rumem
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Další recepty
Tématické fráze: tortellíni brodo tortellini recept tortelloni tortelooni inrecepty italské tortellini co jsou tortellini tortelini on brodo tortelliny tortellini italské recepty jak dlouho vařit tortellini tortellini jak dlouho se vaří? jak vařit tortellini jak dlouho se vaří tortelliny totrellini in brodo italský vývar jak dlouho vařit tortelliny kukuricné tortellini tortellini jak dlouho vařit
Suroviny: kost, zelenina, těstoviny torteliny, parmazán, pepř celý, sůl, olej olivový
Tortellini in brodo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7MZA
Kynuté knedlíky s povidlovou omáčkou
RubyRom
Hodnocení receptu je 5,0 (1×)