Kropenaté bulky s podmáslím
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 891 kJ / 1 886 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,54 g |
Tuky | 12,58 g |
Vláknina | 16,70 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 162 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 370,32 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tyto bulky z hydratovanějšího těsta nemají pravidelné tvary (nakynuté těsto jsem na stole nerezovou stěrkou jen rozkrájela), ale překvapí tenčí, příjemně křupavou kůrkou a světlejší voňavou střídou, která je hnědě kropenatá od použité celozrnné mouky, vypadá jako bublinové krajkoví a chutná lehounce nasládle, trošku po oříškách. Celkovou chuť doplňuje lehce nahořklý tón v kůrce…
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/kropenate-bulky-s-podma...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 11 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 18 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 19 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 3 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 3 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 6 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 7 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 8 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 8 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 8 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 8 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
Koláčové dobroty od Marcely: Pekařka nám prozradila svůj recept na dvojctihodné koláčky, které voní máslem a rumem
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Další recepty
Tématické fráze: bulky z podmáslí bagety s podmaslím bageta s pdmaslim bábovka s podmaslím a mákem
Suroviny: mouka celozrnná, voda, droždí čerstvé, mouka chlebová pšeničná, podmáslí, voda, sůl, droždí čerstvé
Kropenaté bulky s podmáslím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wNgm
0 názorů