Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bagety s pomazánkou z brambor

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 800 kJ /
2 581 kcal
Bílkoviny65,50 g
Tuky70,25 g
Vláknina18,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7,21 g
Sůl18,00 g
Sacharidy412,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny dáme v uvedeném pořadí do pekárny tak, aby sůl nepřišla na droždí. Použijeme program Těsto. Krok 2: Vykynuté těsto rukama propracujeme, rozdělíme na 4 díly, zformujeme bagety a necháme je na plechu dobře nakynout. Krok 3: Pak potřeme vejcem, popř. sypneme oblíbeným semínkem a upečeme ve vyhřáté troubě do zlatova. Krok 4: Na pomazánku nastrouháme brambory a podle chuti a jejich množství je osolíme, ochutíme rozetřeným česnekem a smícháme s tatarkou tak, aby se to dalo dobře mazat. Krok 5: Vychladlé bagety rozřízneme, pomažeme pomazánkou a ozdobíme zeleninou a salámem.

Zveřejněno 20. 12. 2008 07:56

Poznámka autorky cathleen

Pomazánka je velice levná a rychlá a překvapivě dobrá.

Baget doma děláme vždycky víc, dobře zabalené ve folii vydrží v lednici i pár dnů.

http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bagety s pomazánkou z brambor

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0RnL

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bagety s pomazánkou z brambor

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0RnL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (22)

Vypadá to úžasně...jen co to půjde tak vyzkouším....:-):yes:

marcelka395: to jsem rada a ty jsi šikula :yes: ;-)

Cathlen ahojky;-)dnes jsem vyzkoušela a dovoluji si přidat fotku:-8:-K;-)celkem jich bylo šest,ale jednu jsem nesla ochutnat tchýni a chválila:-8;-)

nádherné bagety :yes: s kysnutým cestom robím rada, toto musím vysúšať :-K

Teď mi kyne těsto v pekárně. Dneska to ale nebude s pomazánkou, snad příště :-p

Bagetky jsou super :-))

Cathleen :yes::yes::yes:

No ty zase řádíš :-!:-! Cathleen, zase mě donutíš vytáhnout pekárnu :-D:-D A ta pomazánka se mi moc líbí. Je jednoduchá, dokážu si představit její chuť, takže určitě dobrá a hlavně úplně jiná než ty, které tady někdo vrazil jako Podobné recepty. Nehledě na to, že tady v receptu jsou hlavní bagety. Tak nevím, jak kdo, ale já to nechápu.:-S

cathleen, ty si velka sikulka :yes::yes::yes:

Už jsem si je uložila a zkusím.:-K

Bagety jsem dělala včera. Sice jsem je trochu přepekla, chtěla jsem mít pěknou barvičku jako Iva, ale byly dobré, chutnaly nám moc.:yes::yes::yes: +

bagetky jsou výborný jen jsem vůbec nevěděl na kolik se pečou tak jsem to nějak nastavil a povedly se. do pomazánky jsem dal bílý jogurt a jen jednu lžičku majonézy. majonéza je moc tučná a jogurt ji plně nahradí, je zdravý a pomazánka chutná skvěle.

Dnes jsem opět dělala tyto výborné bagety, přidala jsem 2 lžíce doma dělaného chlebového kvásku a místo 1 lžíčky cukru lžičku Sladovitu. Je to sladový výtažek z naklíčeného ječmene.

Marto, určitě se dá těsto udělat jak v robotu, tak i třeba ručně, běžným způsobem. Tady ta pekárna slouží jen k tomu, že nám zpracuje těsto a pak v tom i těsto kyne. Vyzkoušej, bagetky jsou moc dobré :-p: yes:

Prosim dase testo delat v robotu ,ja totiz nemam pekarnu .Dekuji Marta

Načíst další komentáře (7)

Tématické fráze:
bagety z domácí pekárny, pomazanka z brambor, bagety v domácí pekárně, domácí pekárna bagety, těsto na bagety, bagety domácí pekárna, testo na bagetu, domácí bagety, pomazánky z brambor, pomazánka z vařených brambor, pomazanky na bagetky, recept na bagety v domácí pekárně, pekárna na bagety, domácí panini recept, recept z brambor, bageta v domácí pekárně, panini bageta-recept, francouska pomazanka, recept na domácí bagety, domácí pekárna recepty bagety

Suroviny:
voda, olej, sůl, mouka polohrubá, mouka hladká, cukr, droždí, zelí pekingské, rajče, okurka salátová, salám šunkový, brambory, tatarská omáčka, česnek, sůl

Přidat fotografie receptu