Újezdecký nadýchaný medovník
Medové řezy zpopularizovala kupovaná medem vonící sladkost. Doma vytvořený medovník je ale mnohonásobně chutnější. Přitom je jen zdánlivě složitý na přípravu. Zkuste! Sami zjistíte, že kupovat podobný moučník není potřeba.
Suroviny pro 12 porcí
12 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 30 036 kJ / 7 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,08 g |
Tuky | 409,49 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 2,20 g |
Sodík | 523 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 786,72 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je moc dobré, dáme-li celozrnnou hladkou mouku. Napsala jsem 12 kousků, ale každý si nakrájí porce podle sebe. Je vláčný a nadýchaný.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 7 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 8 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 20 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 23 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 23 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Babiččina kulajda
hajibuni uvařila před 7 minutami
Salát s cottage sýrem
Franibald uvařil před 1 hodinou
Kuře na paprice od Andy
Jirka6363 uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
OstravskyOtec uvařil před 3 hodinami
Maminčina ořechová bábovka
jana.mit uvařila před 3 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Lennulinka uvařila před 4 hodinami
Čevapčiči podle retro receptu
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Hovězí v žampiónech s brokolicí
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Duhový dort
Andreass uvařila před 5 hodinami
Brokolicová polévka se sýrem a smetanou
Fitulka uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak snadno uklidit domácnost bez chemie. Tyto prostředky má po ruce prakticky každý
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
Další recepty
Suroviny: máslo, med, soda jedlá, mouka hladká, koření do perníku, vejce, cukr krupice, mléko, mouka hladká, cukr vanilkový, máslo, cukr moučkový, tresť rumová
Újezdecký nadýchaný medovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6LqR
0 názorů