Koláč z tvarohu s jablky
Křehké těsto se šťavnatými jablky vás uchvátí dostupnými surovinami i jednoduchou přípravou. Výsledný jablečný koláč ovšem chutná jako z té nejlepší kavárny či cukrárny.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 12 107 kJ / 2 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,10 g |
Tuky | 136,37 g |
Vláknina | 28,25 g |
Cholesterol | 403 mg |
Sodík | 487 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 358,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nechala jsem se inspirovat P. Buriánovou. Koláč je šťavnatý, křehký, plný jablek a to máme moc rádi. Džem v náplni to krásně dochutí. Každý si tam může dát jaký má rád nebo má doma. Já jsem přidala džem z bezinkových květů.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 2. 2024 14:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 3 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 3 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 15 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 56 minutami
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 2 hodinami
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 2 hodinami
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 3 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 4 hodinami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 4 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 13 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 13 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 16 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Univerzální těsto na sladké i slané pochoutky. Je vhodné pro začátečníky i pro přípravu rychlého pohoštění
Co s jablečnými slupkami? Jsou plné vitamínů, minerálů a vlákniny. Navíc mají široké využití
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, tvaroh, máslo, cukr vanilkový, sůl, jablko, cukr, skořice, marmeláda, máslo, cukr, mouka, tuk, strouhanka
Koláč z tvarohu s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp78Y
1 názor