7 nejlepších receptů na úpravu kachny: Máte nejraději prsa jako minutku, kachnu pomalu pečenou nebo konfitovanou?
Kachny a husy patří k slavnostním pokrmům. Často je upravujeme při posvícení nebo na Vánoce. Do našeho přehledu jsme vybrali ty nejžádanější recepty.
Možností na úpravu kachního masa je mnoho. Můžeme péct zvlášť prsa jako minutku, konfitovat stehna nebo upéct celou kachnu plněnou nádivkou nebo jablky. Při pečení celé kachny se osvědčilo tzv. pomalé pečení, které způsobí velmi měkké a šťavnaté maso. Známý a vynikající je i recept na kachnu na pomerančích.
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 10 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 13 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 16 hodinami
Komentáře