Houby vařené jako ovar
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 929 kJ / 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,80 g |
Tuky | 1,20 g |
Vláknina | 36,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 12. 2020 08:25
Žampiony není třeba loupat, některé jiné houby však ano. Např. hřib satan je jedovatý, po oloupámí hlavičky a tepelné úpravě ho někteří lidé jí.
8. 10. 2012 13:46
Dnes urcite vyzkousim, jsem hodne zvedava...
15. 10. 2011 17:24
Ja osobne žiadne huby nelúpem. Ani šampiňóny ani růžovky. Nevidím dôvod, chuť sa podľa mňa nemení. Obyčajne sa dajú krásne umyť, čistou hubkou, hlavne tie obchodné šampiňóny - ani nebývajú znečistené.
15. 10. 2011 14:23
Libor: žampiony se opravdu nemusí, ale mohou loupat. Já to taky dělám, víc nám tak chutnají a když jsou čerstvé, tak to jde velice snadno - žádné nervy.
Že hříbky chutnají jak maso - to je myšleno samozřejmě s nadsázkou, ale dřív se houbám říkalo maso chudých, tak na tom asi něco bude
Že hříbky chutnají jak maso - to je myšleno samozřejmě s nadsázkou, ale dřív se houbám říkalo maso chudých, tak na tom asi něco bude
15. 10. 2011 14:00
Inu, souhlasím, že je to moc dobré, jen nechápu, jak by to mohlo chutnat jak maso?? Chutná to jako ovar z hub, a je to vynikající. Jen mi připadne zcela pitomá poznámka autora, že žampiony samozřejmě oloupeme. Proč bychom jako takovou krávovinu dělali? Protože áme zbytečně moc času? Nebo proč dělat takovou blbost? Žampiony stejně jako třeba holubinky prostě otřeme vlhkým hadříkem a dle vašeho receptu jen uvaříme. Ušetříme spoustu času a nervů se samozřejmým loupáním a pochutnáme si stejně
3. 5. 2010 15:08
9. 7. 2009 09:27
Jednou se ptali známého mykologa Smotlachy, jakou úpravu hub má nejraději a uvedl právě tuto - uvařené jako ovar. Je to vážně moc dobré a chutná jak maso . Dávám bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 1 hodinou
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 23 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 35 sekundami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 1 hodinou
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 2 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 2 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 4 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Ronnykush uvařila před 4 hodinami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Tesco uvařila před 4 hodinami
Jednoduchý a rychlý slaný koláč
Dani25 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: houby recepty houby recepty houby ovar houby zavařování recepty na houby zavařování hub jak zavařit houby na houby zavařování klobás horkovzdušná trouba recepty ovar z hub zavařování žampionů ovar recept horkovzdušný hrnec recepty vaříme z hub jak zavařit klobásy horkovzdušný hrnec jak zavařovat maso vaření v horkovzdušném hrnci
Suroviny: houba hřib, vývar, křen, máslo
Houby vařené jako ovar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6X9
7 názorů