Vídeňský salát
Snadný na přípravu, odlehčený díky tomu, že v něm není ani lžička majonézy! Vyzkoušejte vídeňský bramborový salát, který se hodí k řízku i jako příloha na grilovačku.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 842 kJ / 918 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,86 g |
Tuky | 27,89 g |
Vláknina | 25,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 138,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já dávám hořčici plnotučnou a trochu dijon-francouzské.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 6. 2022 00:34
Zálivka se leje na ještě teplé nakrájené brambory a vše se promíchá. Brambory se nesmí !! nechat předem vycladnout, studené zálivku nevstřebají. V tom je právě to podstatné pro vídeňský salát.
23. 5. 2020 07:16
22. 1. 2018 09:34
3. 7. 2012 19:08
3. 7. 2012 19:01
2. 7. 2012 20:27
2. 7. 2012 18:43
14. 6. 2012 23:06
14. 6. 2012 21:46
14. 6. 2012 20:30
14. 6. 2012 20:04
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 1 hodinou
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 2 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 2 hodinami
Tilápie na másle a citronu
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové lokše s husím sádlem
Přidáno před 10 hodinami
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rychlý hrnečkový koláč s ovocem z mrazáku
Jan Nemec uvařila před 42 sekundami
Sirup z rýmovníku
Zetkova uvařila před 22 minutami
Čočka na kyselo
ROCKANKAAA@centrum.cz uvařila před 4 hodinami
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 11 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 11 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 14 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 14 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 15 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 16 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co takhle dát si lehký bramborový salát? Jak udělat oblíbenou vánoční pochoutku bez majonézy?
Jak využít levanduli v kuchyni: Dejte ji do provensálského koření, připravte sirup nebo ji využijte do pečení
Vídeňský bramborový salát překvapí svou chutí. Poradíme, jak ho připravit, aby měl správnou konzistenci a výtečně chutnal
Další recepty
Tématické fráze: vídeňský bramborový salát vídeňský bramborový salát recept recept na vídenský bramborový salát lehký vídeňský bramborový salát bramborový salát vídeňský vídenský, bramborový salát bez majonézy vídeňský salát bramborový hospodský bramborový salát vídeňský bramborový salát bez majonézy zálivka na vídeňský salát vídeňských salát vydensky salat videnskýsalát lehký vídeňský salát vídeňký salát vídenský wídensky salat vídešký bramborový salát bramborový vídenský salát vídešký salát
Suroviny: brambory, sůl, pepř mletý, pažitka, cibule, voda, olej, hořčice
Vídeňský salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6GVz
11 názorů