Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filé po Vídeňsku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 2. 2008 20:16

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 045 kJ / 728 kcal
Bílkoviny17,52 g
Tuky66,10 g
Vláknina1,60 g
Cholesterol 119 mg
Sodík 1,70 g
Sůl4,20 g
Sacharidy15,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Mili Vampire

10. 2. 2013 17:02

náhodou je to moc dobré :-):yes:

maris

27. 3. 2011 08:34

Helena: to je čínské zelí a ne šlehačka a cherry rajčátka a ne třešně. Příště, než něco napíšeš, tak se, prosím, líp podívej !
" kejdu " žádnou nevidím...

Helena

27. 3. 2011 08:27

Moc dietní recept není,ale co mě zaráží ´,je přiložený obrázek!Kde jsou opečené brambory?A co je za \"kejdu\"?A co ta šlehačka a třešně?:no::no::no::-((:-//

HankaPu

24. 3. 2009 23:14

Použila jsem filety z treskovitých ryb a brambory jsem neopekla, ale dala na dno zapékací mísy, bylo to dobré, pikantní.... dávám bod:yes::-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybi file recepty rybí filé rybí recepty rybí filé recept file recepty file recept file recepty z rybího filé recepty file recepty rybí filé recepty na rybí filé recepty na pečené rybí filé recept filé recept na file recepty z filé recept na rybi file recept rybí filé recepty na filé buchta z margotky jak udelat file

Suroviny: filet rybí, slanina, okurky sterilované, máslo, smetana kysaná, hořčice, sýr tvrdý, citron, sůl

TopRecepty.cz

Rybí filé po Vídeňsku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E9k