Rybí filé po Vídeňsku

www.toprecepty.cz Kuchař:

Ryby 4 názory

Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři
32

Suroviny

4 tenké porce rybího filé
5 dkg slaniny
8 dkg sterilovaných okurek
máslo
1,5 dl kysané smetany
hořčice
5 dkg tvrdého sýra
citron
sůl
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Opláchnuté porce rybího filé osolíme a pokapeme citrónovou šťávou, jednu porci vložíme do vymaštěného kastrolku, pokapeme trochu rozkvedlané smetany, poklademe plátkem slaniny, hořčicí a jemně pokrájenou okurkou.

  2. Pak na ni položíme druhou porci, potřeme ji hořčicí, opět poklademe plátky slaniny, okurkou a hořčicí a stejně tak i další porce. Nakonec přelijeme smetanou a pečeme půl hodiny ve středně vyhřáté troubě.

  3. Při dopékání posypeme strouhaným sýrem. Podáváme s opečenými brambory a se zeleninovým salátem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 15 kuchařů a kuchařek

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy

Ohodnoťte recept: Rybí filé po Vídeňsku

  • Mili Vampire Mili Vampire

    náhodou je to moc dobré :-):yes:

    Odpovědět

  • maris maris

    Helena: to je čínské zelí a ne šlehačka a cherry rajčátka a ne třešně. Příště, než něco napíšeš, tak se, prosím, líp podívej !
    " kejdu " žádnou nevidím...

    Odpovědět

  • Helena Helena(neregistrovaná)

    Moc dietní recept není,ale co mě zaráží ´,je přiložený obrázek!Kde jsou opečené brambory?A co je za \"kejdu\"?A co ta šlehačka a třešně?:no::no::no::-((:-//

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Použila jsem filety z treskovitých ryb a brambory jsem neopekla, ale dala na dno zapékací mísy, bylo to dobré, pikantní.... dávám bod:yes::-)

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo